GoogleYleinen

Googlen tulevan Pixel 6 -puhelimen hinta Euroopassa on 649 euroa – saksalainen jälleenmyyjä vahvisti

Google Pixel 6

Google on vahvistanut julkaisevansa Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -älypuhelimet 19. lokakuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Puhelimien ominaisuudet tai muotoilu ei ole enää kovin suuri salaisuus, sillä Google on ne itse jo aikaisemmin vahvistanut. Hinta on kuitenkin pitkään ollut mysteeri, mutta nyt ainakin perusversion hinnoittelu on paljastunut.

Saksalainen jälleenmyyjä Mediamarkt on laittanut jakoon mainoslehden, jossa on listattuna myös tuleva Pixel 6 -puhelin. Hinnaksi on kerrottu 649 euroa, joten hinta ei ainakaan ole aivan niin korkea, mitä ehkä odotettiin. Puhelimen ennakkotilaus alkaa mainoksen mukaan 19. lokakuuta ja kestää aina 27. lokakuuta asti. Toimitukset käynnistyvät 28. lokakuuta ja ennakkotilaajat saavat kaupan päälle 280 euron hintaiset Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt jo lähes vahvistunut hinnoittelu on linjassa aikaisempien huhujen kanssa. Pixel 6 -puhelimen hinnaksi odotettiin 649 euroa ja Pixel 6 Pron hinnaksi 899 euroa. Valitettavasti Googlen Pixel 6 -puhelimien saatavuus tulee olemaan jälleen varsin rajoittunut, sillä niiden odotetaan olevan tulossa myyntiin vain kahdeksassa maassa, joista kolme on Euroopassa.

Pixel 6 -puhelimet ovat yksi älypuhelinmarkkinan mielenkiintoisimmista älypuhelimista, sillä jo muotoilu on normaalista poikkeava ja virkistävän tyylikäs. Lisäksi Pixel 6 -puhelimet tarjoavat Googlen ja Samsungin yhteistyössä kehittämän Tensor-järjestelmäpiirin, joka perustunee 5 nanometrin valmistusprosessiin. Google tarjoaa tietojen mukaan uutuuspuhelimissa myös 33 watin langallisen pikalatauksen sekä 23 watin langattoman latauksen.

Puhelimien kameroihinkin on luvassa selviä parannuksia, sillä laitteissa on 50 megapikselin pääkamera sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, mutta Pixel 6 Prossa on lisäksi 48 megapikselin periskooppikamera 5x optista zoomausta varten.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google