SamsungYleinen

Samsungin tulevissa älykelloissa on suuremmat akut – Galaxy Watch 5:n akun koko paljastui

Samsung Galaxy Watch 4 -älykellot.

Samsungin tulevista Galaxy Watch 5 -älykelloista on huhut kiihtymässä, vaikka nähtävästi kellot julkaistaan vasta vuoden toisella puoliskolla. Viime vuonna yhtiöltä nähtiin Galaxy Watch 4- ja Watch 4 Classic -älykellot, mutta toistaiseksi huhuissa on ollut vain uusi Galaxy Watch 5.

Tiedot tulevasta älykellosta ovat hyvin vähäisiä, mutta erilaiset sertifiointitiedot ovat antaneet esimakua muutamista yksittäisistä tiedoista. Nyt tuorein tieto osaa kertoa Samsungin suunnittelevan älykelloon aikaisempaa suurempaa akkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 5 -älykellon versionumeron on raportoitu olevan SM-R900, joka on todennäköisesti seuraaja nykyiselle 40 mm Galaxy Watch 4 -älykellolle. Uutuuskellon akun numero on sertifiointien mukaan EB-BR900ABY, jonka koko on 276 milliampeerituntia. Kyseessä olisi hieman suurempi kuin edeltäjämallissa, jossa oli 247 milliampeeritunnin akku.

Samsung Galaxy Watch 5 -älykellon akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän tiedon perusteella voidaan odottaa suurempia akkuja seuraavan sukupolven Galaxy Watch -älykelloihin. Aikaisemman raportin mukaan Galaxy Watch 5 -älykelloissa olisi uutena ominaisuutena lämpömittari. Lähteiden mukaan Samsung olisi saanut lämpömittarin toimimaan toivotulla tavalla ja se olisi yksi kellojen avainominaisuuksista tänä vuonna.

Samsungin odotetaan aloittavan Galaxy Watch 5 -älykellojen massatuotannon vuoden kolmannella neljänneksellä. Julkaisua voitaisiin odottaa siis elo- tai syyskuussa.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung