AndroidSonyYleinen

Sony ei unohtanut keskihintaluokan puhelimiaan – Xperia 10 II ja Xperia 10 III saavat Android 12 -päivityksen pian

Sony Xperia 10 III

Sony on toistaiseksi jakanut uusinta Android 12 -päivitystä ainoastaan yhtiön huippupuhelimille, joita ovat muun muassa Xperia 1 III ja Xperia 5 III. Lisäksi päivitystä on jaettu jo rajoitetusti Xperia 1 II- ja Xperia 5 II -puhelimille. Sony ei ole kuitenkaan unohtanut yhtiön keskihintaluokan mallistoa, sillä nyt Sony on kertonut iloisia uutisia.

Virallisella Sony Xperia Instagram-tilillä yhtiö on ilmoittanut, että Xperia 10 II- ja Xperia 10 III -puhelimet tulevat saamaan myös Android 12 -päivityksen. Sonyn mukaan uutuuspäivitys on tulossa puhelimille ”pian”, mutta mitään tarkkaa aikataulua ei ole annettu. Nähtävästi päivitystä voidaan odottaa puhelimille tulevina viikkoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erityisesti Xperia 10 III -puhelimelle Android 12 -päivityksen tuominen oli odotettua, sillä kyseessä on vain vuoden vanha laite. Xperia 10 II -mallille päivitys ei ollut koskaan itsestäänselvyys, sillä laitteella on ikää jo kaksi vuotta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sony Mobile (@sonyxperia) jakama julkaisu


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonallisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Sony on usein tarjonnut lähes puhtaan Android-kokemuksen, joten Xperia 10 -sarjan puhelimet saavat myös suurimman osan Googlen innovaatioista.  Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Instagram (Sony Xperia)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android