SonyYleinen

Sony julkistaa uusia Xperia-puhelimia kello 10.00 – katso tilaisuutta suorana täältä

Sony tulee julkaisemaan tänään kello 10.00 Suomen aikaan uusia Xperia-puhelimia. Tilaisuus lähetetään suorana YouTuben välityksellä ja halukkaat voivat seurata sitä tämän artikkelin alareunassa olevasta YouTube-upotuksesta. Tilaisuuden kohokohtana on tietojen mukaan uusi Xperia 1 -sarjan älypuhelin.

Tilaisuudessa odotetaan huhujen mukaan ainakin kahta uutuuspuhelinta, jotka ovat huippuluokan Xperia 1 IV sekä keskihintainen Xperia 10 IV. Sony ei ole puhelimista itse vielä paljastanut juurikaan mitään, mutta ainakin uusi Xperia 1 IV on suunnattu sisällöntuottajilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia 1 IV -puhelimeen on huhuttu Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, 4K OLED -näyttöä sekä päivitettyjä kameraominaisuuksia. Xperia 10 IV -puhelimen on taasen odotettu olevan ulkoisesti aivan edeltäjänsä näköinen ja laitteessa olisi 6 tuuman OLED-näyttö ja kolmoiskamera takaosassa. Huhuissa on puhuttu myös Xperia 5 IV -puhelimesta, jossa olisi Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Tilaisuutta voi katsoa suorana alapuolelta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sony