AndroidSonyYleinen

Sony palauttamassa jo haudatun malliston – kuvavuodossa Xperia X Compact

CqtDKRVUsAEaEglSony julkaisi aiemmin tänä vuonna uuden Xperia X -malliston, joka tuli korvaamaan kokonaisuudessaan Xperia Z-malliston. Samalla uskottiin myös ”Compact” -puhelimien jäävän historiaan. Sony julkaisi lähes jokaisen Xperia Z -huippupuhelimen rinnalle oman Compact-mallinsa, mutta Xperia X -tuoteperheen tullessa markkinoille ei enää Compact -puhelimia ole näkynyt.

Nyt kuitenkin tunnettu vuotaja Evan Blass vihjaa, että Compact -puhelimet ovat tekemässä paluun Sonyn toimesta. Evan Blass on julkaissut kuvan Sony Xperia X Compact -nimisestä puhelimesta ja kuvan voidaan olettaa olevan todellinen, koska Evan Blass on tunnetusti aina oikeassa. Vuodetun kuvan perusteella Xperia X Compact ei tulisi jatkamaan muista Xperia X -malleista tutuksi tulleella muotoilufilosofialla, vaan uudella hieman Lumia-tyylisellä muotoilulla. Puhelin saattaa perustua huhuttuun Xperia XR -malliin, joten Xperia X Compactista voisi löytyä alle 5 tuuman näyttö, 4K -videokuvaus, Snapdragon 820  -järjestelmäpiiri sekä USB-C-tyypin latausliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt huhuissa pyörivä Xperia X Compact tullaan luultavasti julkaisemaan IFA-messuilla yhdessä Xperia XR -mallin kanssa, joten kauaa ei enää tarvitse odotella. IFA messut alkavat ensi viikolla ja Sony julkaisee uutuuksiaan 1. syyskuuta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android