AndroidSonyYleinen

Sony Xperia 1 II sai Android 11 -päivityksen Suomessa

Sony paljasti jo marraskuun lopulla, että yhtiö tulee aloittamaan tuoreen Android 11 -päivityksen jakelun yhtiön puhelimille jo ennen vuoden loppua. Nyt yhtiön keväällä julkaisema Xperia 1 II on alkanut saamaan uutta päivitystä myös Suomen markkinoilla. Monet puhelimen käyttäjät ovat raportoineet tänään Android 11 -päivitysilmoituksen tulleen puhelimeen, joten päivityksen voidaan olettaa olevan laajasti jaossa.

Kyseessä on kooltaan suuri päivitys, sillä sen koko on 991,4 megatavua. Päivityksen versionumero on 58.1.A.0.921, ja sen mukana tulee myös Googlen marraskuussa 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisäksi päivityksen jälkeen Cinema Pro -sovellus tukee 4K HDR 120 FPS -hidastusvideota ja Photo Pro -sovellukseen lisätään MR-tuli, jonka avulla voidaan tallentaa usein käytetyt asetukset. Päivitys pitää sisällään Sonyn mukaan myös 5G + 4G -kaksois-SIM tuen sekä muutamia muita uudistuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksessä on lisäksi monet Android 11 -version uudistuksista, joita ovat muun muassa uudet median ja laitteiden hallintatavat, paremmat yksityisyysasetukset sekä uudistettu ilmoitusnäkymä, joka tekee useiden viestisovelluksien välillä toimimisen helpoksi. Lisätietoja Android 11 -version uudistuksista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme täältä.

Android 11 on nyt siis jaossa Sony Xperia 1 II -puhelimelle Suomessa. Viimeistään tammikuussa Sony on luvannut julkaista päivityksen myös Xperia 5 II- ja Xperia 10 II -älypuhelimille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android