OuraYleinen

Suomalainen Oura julkisti älysormuksestaan Gucci-erikoisversion – koristeltu 18 karaatin kullalla

Oura x Gucci

Oura vihjaili aikaisemmin, että yhtiö tulee julkaisemaan yhteistyössä muotitalo Guccin kanssa uuden version älysormuksestaan. Odotuksien mukaisesti yhtiö on nyt julkistanut uutuusversion, jossa on panostettu ikoniseen Gucci-muotokieleen.

Kyseessä on sama sormus kuin aikaisemmin julkaistu kolmannen sukupolven Oura-sormus, mutta se on muotoiltu selvästi erilaisemmaksi. Sormus on väritykseltään musta, mutta sitä koristaa kultaiset yksityiskohdat ja Gucci-logot. Ouran mukaan sormuksessa käytetään 18 karaatin kultaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden ulkomuodon ohella sormuksessa ei ole mitään muita uutuuksia, vaan se tarjoaa tutut ominaisuudet. Toistaiseksi tarkkaa hintaa sormukselle ei ole annettu, mutta siitä kuultaneen lisää lähipäivinä. Sormus on esillä useissa Guccin lippulaivaliikkeissä ainakin Yhdysvalloissa. Tarkemmin sormuksen Gucci-versioon voi tutustua erilliseltä tuotesivultaan tämän linkin kautta.

Oura-sormuksen yksi vahvuuksista on kehittynyt unenseuranta, joten sormuksen avulla käyttäjät pystyvät optimoimaan nukkumistaan ja seuraamaan sitä monipuolisesti. Sormus mittaa myös aktiivisuutta, kehon lämpötilaa sekä valmiutta. Sormuksen avulla pystytään mittaamaan sykettä tai laskemaan askelia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi kolmannen sukupolven Oura-sormus on aikaisempaa tarkempi ja siihen on tulossa uusia ominaisuuksia myöhemmin tänä vuonna. Oura-älysormus on vedenkestävä 100 metriin asti ja akunkesto on 4 tai 7 päivää käytöstä riippuen. Painoa laitteella on ainoastaan 4 tai 6 grammaa koosta riippuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuoreimmassa 3. sukupolven sormuksessa Oura on ottanut selvästi aikaisempaa erilaisemman lähestymistavan. Yhtiö siirsi joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia kuukausitilauksen taakse, josta täytyy vielä useiden satasien hintaisen sormuksen lisäksi maksaa.

Oura kertoi maaliskuussa, että yhtiö on myynyt jo yli miljoona älysormusta.

Lähde: Oura x Gucci

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura