HonorYleinen

Honor palaa ryminällä Euroopan lippulaivapuhelimien markkinoille – Honor Magic 4 Pro ja kaksi muuta uutuuslaitetta myyntiin toukokuussa

Honor Magic 4 Pro

Honor järjesti helmikuun lopulla globaalin lanseeraustilaisuuden, jossa nähtiin yhtiön uudet Magic 4 -sarjan lippulaivapuhelimet. Lähes kolme kuukautta julkaisun jälkeen uutuuslaitteet ovat tulossa myyntiin Euroopassa, sillä Honor on nyt pitänyt paikalliset julkaisutilaisuudet Saksassa ja Briteissä.

Jo aikaisemmin Honor on tuonut myyntiin useissa maissa edullisempia puhelimia, joita ovat olleet Magic 4 Lite 5G, Magic 4 Lite 4G, Honor X7, Honor X8, Honor X9 4G sekä Honor X9 5G. Nyt valikoima tulee laajenemaan ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla myös Magic 4 Pro -älypuhelimella. Kyseessä on Huaweista irtautuneen yrityksen ensimmäinen lippulaivatason älypuhelin globaaleille markkinoille. Viime vuonna yhtiö palasi markkinoille Honor 50– ja Honor 50 Lite -puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saksassa Honor on ilmoittanut Magic 4 Pron tulevan ennakkotilattavaksi 24. toukokuuta ja myynti alkaa varsinaisesti 31. toukokuuta. Puhelimella on hintaa 1099,90 euroa ja se on tarjolla mustassa ja syaanissa värissä. Ennakkotilaajat tulevat Saksassa saamaan kaupan päälle 100 watin tehoisen langattoman laturin sekä yhtiön uuden Watch GS 3 -älykellon. Kaupanpäällisen yhteisarvo on 338,9 euroa.

Ennen myynnin alkamista Saksassa Honor aloittaa puhelimen myynnin jo 27. toukokuuta Iso-Britanniassa.

Honor Earbuds 3 Pro

Uuden huippupuhelimen rinnalla Honor on ilmoittanut Saksassa myös Watch GS 3 -älykellon ja uusien Earbuds 3 Pro -kuulokkeiden tulevan myyntiin. Honor Watch GS 3 tulee myyntiin 219,90 euron hintaan mustassa versiossa, mutta sininen ja kultainen versio maksavat 239,90 euroa. Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet maksavat 199,90 euroa ja ne ovat saatavilla valkoisena sekä harmaana.

  • Honor Magic 4 Pro (8 + 256 Gt) – 1099,90 euroa
    • Värit: Syaani ja musta
  • Honor Watch GS 3 – 219,90-239,90 euroa
    • Värit: Musta, sininen ja kulta
  • Honor Earbuds 3 Pro – 199,90 euroa
    • Värit: Valkoinen ja harmaa
  • 100W langaton latausalusta – 99 euroa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic 4 Pro on Honorin tähän mennessä kehittynein lippulaivapuhelin, joka tarjoaa tämän hetken parhaimpia ominaisuuksia. Puhelimessa on muun muassa 6,81 tuuman kokoinen LTPO OLED -paneeli, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia on 8 gigatavua.

Kameroihin puhelimessa on panostettu paljon, sillä Magic 4 Prossa on 50 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin periskooppikamera. Honor on laittanut puhelimeen myös 4600 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata korkeintaan 100 watin langallisella pikalatauksella sekä myös 100 watin langattomalla pikalatauksella. Honor Magic 4 Prossa on myös IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys ja ultraäänisormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch GS 3

Tarkemmin Honor Magic 4 -sarjaan voi tutustua kattavammasta artikkelistamme tämän takaa. Lisäksi SuomiMobiilin ensituntumat Honor Magic 4 Prosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lisäksi Honorin helmikuussa julkaisemaan Watch GS 3 -älykelloon voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa ja Earbuds 3 Pro -kuulokkeisiin vastaavasti tämän linkin takaa. Honor ei ole toistaiseksi kertonut, milloin nyt Saksassa julkaistut laitteet tulevat saataville Suomessa.

Lähde: Honor (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor