OnePlusYleinen

Taittuvanäyttöisen OnePlus Openin suosio yllätti – Myytiin loppuun alle viikossa Suomessa

OnePlus julkisti viime viikon torstaina yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen, joka kantaa nimeä OnePlus Open. Uutuuspuhelin tuli heti julkaisun jälkeen myyntiin Suomessa verkko-operaattori Elisan kautta. Puhelimen suosio näyttää yllättäneen ainakin Suomessa.

Elisa on ilmoittanut myyneensä ensimmäisen erän puhelimia loppuun alle viikossa, eikä varastosta löydy enää yhtään puhelinta. Elisa myy puhelinta yksinoikeudella lokakuun ajan Suomessa ja lokakuun aikana puhelimen tilaajat saavat kaupan päälle OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open on myyty loppuun Elisalla.

OnePlus Open -puhelinta kerrotaan tulevan varastoon jälleen viikolla 46, eli marraskuun puolivälissä. Elisan mukaan nyt tilatessa puhelimen toimitetaan se heti seuraavasta erästä. Ensimmäisen niin sanotun ”rajoitetun erän” suuruudesta ei ole tietoa. Kysyntä on kuitenkin selvästi ollut odotettua suurempaa.

OnePlus Open tuli myyntiin 19. lokakuuta 1799 euron hintaan 16 + 512 gigatavun muistiversiossa. Tarjolla on ainoastaan vihreä väriversio. Elisan lisäksi laite on tulossa myöhemmin tarjolle myös muiden jälleenmyyjien kautta Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open

SuomiMobiilissa puhelinta testattiin jo ennen julkaisua ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa. OnePlus Openin todettiin olevan ylivoimaisesti paras taittuvanäyttöinen puhelin ja se ansaitsi SuomiMobiilin suosittelun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Open on huipputason taittuvanäyttöinen älypuhelin, jossa ei ole säästelty juurikaan missään. Puhelimessa on kaksi laadukasta LTPO OLED -näyttöpaneelia, tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja akku on 4805 milliampeeritunnin kokoinen. Puhelimessa on myös huipputason kamerat, sillä tarjolla on 48 megapikselin pääkamera, 48 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin periskooppikamera.

Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus