HuaweiYleinen

Taittuvanäyttöisestä Huawei P50 Pocket -puhelimesta tulossa kaksi uutta väriä – yhdistävät nahan ja lasin

Huawei P50 Pocketin uudet värit.

Huawei on kertonut tänään julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa kaksi uutta väriversiota yhtiön viime vuoden lopulla julkaisemasta taittuvanäyttöisestä Huawei P50 Pocket -puhelimesta. Uudet väriversiot yhdistelevät kahta eri materiaalia, sillä lasin kaveriksi on saatu hieman tekonahkaa.

Aikaisemmin puhelin esiteltiin kolmessa värissä, jotka olivat valkoinen, musta ja kultainen. Kaikissa nykyisissä malleissa puhelimen takaosa oli kokonaan lasia. Tänään julkaistut kaksi uutta väriversiota ovat sininen sekä vaalea. Molemmissa väreissä puhelimen takaosa on yläosasta kiiltävää lasia ja alaosaan on laitettu nahkainen pinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa uusien värien ennakkomyynti on jo aloitettu, mutta niiden lopullinen esittely nähdään 4. heinäkuuta yhdessä uusien Nova 10 -puhelimien kanssa. Todennäköisesti uudet väriversiot ovat toistaiseksi saatavilla voin Kiinassa, eikä niitä voida odottaa globaalisti myyntiin kovinkaan nopeasti. Huawei P50 Pocket on kuitenkin saatavilla valituilla globaaleilla markkinoilla, mutta sitä ei myydä kuitenkaan Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 Pocket tarjoaa 6,9 tuuman kokoisen taittuvan OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimen ulkopuolella on myös 1,04 tuuman kokoinen pyöreä näyttöpaneeli esimerkiksi kellonaikaa ja ilmoituksia varten. Huawei on laittanut puhelimeen myös Snapdragon 888 4G -järjestelmäpiirin, 40 megapikselin kolmoiskameran sekä 4000 milliampeeritunnin akun.

Euroopassa Huawei on myynyt puhelinta edullisimmillaan 1299 euron hintaan. Tarkemmin Huawei P50 Pocket -puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Huawei (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei