XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli uuden Xiaomi Pad 6S Pro -tabletin Kiinan markkinoille

Xiaomi järjesti Kiinassa julkaisutilaisuuden, jossa yhtiö julkaisi uuden Xiaomi 14 Ultra -puhelimen sekä Pad 6S Pro -tabletin. Tabletti on jatkoa Xiaomin Pad 6 -sarjalle, johon kuuluu jo valmiiksi Xiaomi Pad 6, Pad 6 Pro sekä Pad 6 Max -tabletit.

Muotoilun osalta tablettia ei muista Pad 6 -sarjan tableteista ole lähdetty muokkaamaan ja se on yhteensopiva jo olemassa olevien lisävarusteiden, kuten magneetilla kiinnittyvän näppäimistön kanssa.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 6S Prossa on suuri 12,4 tuumainen 3K-tarkkuudella varustettu LCD-näyttö, joka tukee 144 hertsin virkistystaajuutta. Näytön kirkkaus yltää parhaimmillaan 900 nitiin. Tabletissa on kahdeksan kaiutinta, jotka tukevat Dolby Atmos -ääntä. 

Xiaomi on varustanut Pad 6S Pron Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirillä, jonka kaverina on 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia ja tallennustilaa mallista riippuen 256, 512 tai 1000 gigatavua, eli yhden teran verran. Tallennustila on toteutettu UFS 4.0 -tekniikalla. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin akun koko on 10 000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 120 watin teholla. Akku tukee Power Delivery 3.0 -standardia. Tabletissa on 50 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Selfiekameran tarkkuus yltää 32 megapikseliin.  

Tabletin sormenjälkilukija sijaitsee virtapainikkeen yhteydessä. Tabletissa on USB-C-portti, WiFi 7- sekä Bluetooth 5.3 -yhteys. Xiaomi toimittaa Pad 6S Pron Android 14 -käyttöjärjestelmällä ja yhtiön uudella HyperOS -käyttöliittymällä. Kiinassa laitteella on hintaa edullisimmillaan 3 299 juania, eli noin 423 euroa. 

Lähde: Xiaomi

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi