MotorolaYleinen

Taittuvanäyttöistä Motorola Razr 2022 -puhelinta vilautettiin nyt ensi kertaa virallisesti

Motorola Razr 2022

Motorolalta on odotettu tänä kesänä uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, joka on huhuissa kantanut muun muassa nimeä Razr 3. Tänään Lenovo-pomo Chen Jin on vilauttanut uutuuspuhelinta tilaisuudessa Kiinassa, jossa puhelimen nimen vahvistettiin olevan Motorola Razr 2022.

Mitään suuria yllätyksiä puhelimessa ei ole, eikä nyt julkaistut kuvat kerro juurikaan mitään. Puhelimesta on nähty aikaisemmin vuotokuvia, jotka varmistuvat nyt paljastetun muotoilun osalta. Kyseessä on edelleen simpukkapuhelin, jossa on suurempi taittuva näyttö sisällä ja ulkopuolella on pienempi näyttö. Sisäpuolen näytössä ei ole enää suurta lovea, vaan se on vaihtunut etukameraa varten tehtyyn reikään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on julkaissut myös kiinalaisessa Weibo-palvelussa ensimmäisen teaser-videon Motorola Razr 2022 -puhelimesta. Video paljastaa puhelimessa olevan tällä kertaa kaksoiskamera, Motorola-logo saranassa sekä ulkopuolella on kuutiomainen näyttöpaneeli.

Motorola on aikaisemmin vihjaillut, että uusi taittuvanäyttöinen Razr-puhelin saisi tehonsa Qualcommin uusimmasta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiristä. Kyseessä olisi merkittävä muutos, sillä aikaisemmin Motorola on hyödyntänyt vain keskiluokan järjestelmäpiirejä taittuvissa puhelimissaan. Motorolan odotetaan tarjoavan puhelinta 8 tai 12 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 tai 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr on saamassa vuotojen mukaan 3.0 tuuman ulkopuolen näytön, joka on hieman suurempi kuin edeltäjässä ollut 2.7 tuuman näyttö. Lisäksi taittuva päänäyttö tulee olemaan 6.7 tuumaa edeltäjän 6.2 tuuman näytön sijasta. Taittuvan näytön valmistajan kerrotaan olevan kiinalainen China Star.

Puhelimessa pitäisi olla kaksoiskamera, joka koostuu f/1.8-aukolla varustellusta 50 megapikselin pääkamerasta sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, joka toimii myös makrokamerana. Etuosaan on tulossa yksi 32 megapikselin kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Julkaisua odotetaan aluksi Kiinan markkinoilla heinä-elokuussa ja luvassa on väriversiot musta Quartz Black ja sininen Tranquil Blue. Puhelinta odotetaan myöhemmin myös globaalisti myyntiin.

Lähde: Weibo (kiinaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola