OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 päätyi suorituskykytestin tietokantaan – vahvistus MediaTek Dimensity 1200 -järjestelmäpiirille

OnePlus Nord

OnePlussan odotetaan julkaisevan heinäkuussa uuden Nord 2 -älypuhelimen, joka on vuosi sitten julkaistun Nord-puhelimen seuraaja. Jo kesäkuun aikana OnePlus on julkaissut globaalisti Nord CE 5G -puhelimen sekä Pohjois-Amerikassa edullisen Nord N200 5G -puhelimen. Toistaiseksi julkaisemattomasta OnePlus Nord 2 -puhelimesta on kuultu tasaisin väliajoin tietoja, mutta nyt se on paljastunut ensimmäistä kertaa suorituskykytestin tietokannasta.

AI Benchmark on paljastanut tietokannassaan OnePlus Nord 2 -puhelimen saaneet pisteytykset sekä tärkeimmän teknisen tiedon. Puhelimessa tullaan suorituskykytestin mukaan näkemään MediaTekin kehittämä huippuluokan suorituskyvyn tarjoava Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, joten aikaisemmat huhut pitävät todennäköisesti paikkansa. Suorituskykytiedot vahvistavat puhelimessa olevan myös 8 gigatavua RAM-muistia ainakin yhdessä versioista. Puhelimessa on myös ilmoitettu olevan Android 11 -käyttöjärjestelmäversio, mutta mitään muuta AI Benchmark ei pääse paljastamaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin huhut ovat kertoneet OnePlus Nord 2 -puhelimen tarkat tekniset tiedot. Odotetussa puhelimessa on tietojen mukaan 6,43 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla myös 90 hertsin virkistystaajuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. OnePlus on aina ollut vahvoilla muistiversioiden kanssa ja nyt OnePlus Nord 2:een odotetaan 8 + 128 gigatavun sekä 12 + 256 gigatavun versioita.

Kuten jo aikaisemmin on kerrottu, OnePlus Nord 2 saanee MediaTekin kehittämän Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin. Kyseessä olisi OnePlussan historian ensimmäinen puhelin ilman Qualcommin järjestelmäpiiriä. OnePlus Nord 2 -malliin on vuodon mukaan lupa odottaa myös 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 30 tai 65 watin tehoista pikalatausta.

Takaosan kameratoteutuksen pitäisi olla muotoilultaan varsin samanlainen OnePlus 9 Pron kanssa, mutta salama olisi hieman alempana. OnePlus Nord 2:n kamera tulee koostumaan 50 megapikselin tasoisesta Sony IMX766 -kamerasensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa kerrotaan olevan 32 megapikselin tasoinen selfiekamera, mutta toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, onko etuosassa alkuperäisen Nordin tavoin kaksi kameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi OnePlus Nord 2:n tarkasta julkaisupäivästä ei vielä ole tietoa, mutta monesti huhuissa on mainittu heinäkuu.

Lähde: AI Benchmark

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus