ASUSYleinen

Tällaisia uudistuksia ASUS ROG Phone 5S -pelipuhelimeen odotetaan – kolme merkittävää uudistusta

ROG Phone 5 Pro

Asus julkaisi vasta keväällä uudet ROG Phone 5 -sarjan pelipuhelimet globaalisti, mutta viime aikoina yhtiöltä on huhuttu myös uutta, hieman päivitettyä ROG Phone 5S -puhelinta. Joidenkin huhujen mukaan julkaisu saattaisi tapahtua jo tänään 16. elokuuta, mutta myöskin taiwanilainen vuotaja on julkaissut Twitterissä muutamia tietoja ROG Phone 5S:n tärkeimmistä uudistuksista.

ROG Phone 5S -puhelimeen on lupa odottaa kolmea suurta päivitystä verrattuna edeltäjämalliin, jos on uskomista tuoreimpia vuotoja. Puhelimeen odotetaan Qualcommin tuoreinta Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriä, joka on hieman paranneltu versio Snapdragon 888 -versiosta. Toinen suurempi muutos on näytön 90 hertsin virkistystaajuus. Käyttäjien pitäisi nyt pystyä vaihtamaan 60, 90, 120 ja 144 hertsin välillä, kun vielä ROG Phone 5 -mallista 90 hertsin valinta puuttui.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kolmas suurempi uudistus koskee RAM-muistia. ROG Phone 5S -mallin pitäisi tukea virtuaalista RAM-muistia, jonka avulla voidaan laajentaa muistia jopa 6 gigatavulla. Esimerkiksi jos puhelimesta on 12 gigatavun versio, niin tallennustilasta varataan tarvittaessa 6 gigatavua RAM-muistiksi, jolloin RAM-muistia on näennäisesti 18 gigatavua.

Asuksen ei odoteta tekevän muita suurempia uusituksia puhelimeen, vaan ROG Phone 5S on samanlainen kuin ROG Phone 5 -puhelin. Asuksen odotetaan tarjoavan laitetta 16 + 256 gigatavun ja 18 + 512 gigatavun muistiversioissa.

Kiinassa julkaisua on odotettu 16. elokuuta, mutta toistaiseksi tähän ei ole saatu varmistusta. Jos Asus aikoo julkaista puhelimen globaalisti, niin sen on odotettu tapahtuvan vasta myöhemmin syyskuussa. Valitettavasti ROG Phone 5S -puhelimen hinnoittelusta ei ole mitään tietoa.

Lähde: Twitter (Chun)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS