OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa taas uusi puhelin – NE2210-mallikoodi paljastui tietokannasta

OnePlus on tehnyt suuria muutoksia viime aikoina strategiaansa ja tällä hetkellä brändiltä tulee Oppon alaisuudessa puhelimia markkinoille selvästi aikaisempaa enemmän. Alkuvuonna nähtiin OnePlus 9– ja OnePlus 9 Pro -puhelimet, joiden lisäksi on nähty useita Nord-malliston puhelimia, kuten Nord N200, Nord CE 5G sekä Nord 2. Jälleen kerran luvassa on uusi OnePlus-puhelin, joka on paljastunut nyt ensimmäisen kerran.

Kiinalainen OnePlus kehittää uutta NE2210-mallikoodilla tunnettua älypuhelinta, joka on paljastunut IMEI-tietokannasta. Mallikoodista voidaan päätellä jotain yksityiskohtia, sillä kirjaimet ”NE” viittaavat koodinimeen ja numerot ”22” viittaavat julkaisuvuoteen. Puhelinta voidaan odottaa siis vuoden 2022 aikana, eikä nähtävästi enää tänä vuonna. Numeroiden ”10” tarkkaa merkitystä ei tiedetä, mutta ne saattavat viitata perusmalliin tai Kiinan markkinoille suunnattuun varianttiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Toistaiseksi puhelimesta ei ole olemassa mitään muita tietoja. Todennäköisesti lähempänä julkaisua puhelimesta kuullaan enemmän. Laite saattaa olla OnePlussan ensi vuoden huippupuhelimen mallikoodi, eli jokin OnePlus 10 -sarjan puhelimista. On myös mahdollista laitteen kuuluvan Nord-mallistoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan OnePlussalta ei olisi tänä vuonna tulossa enää uusia huippupuhelimia, vaikka aikaisempina vuosina on nähty T-sarjan mallit aina syksyllä. Huhuissa katseet on jo käännetty ensi kevään huippupuhelimiin, vaikka OnePlussalta voikin tulla vielä tänä vuonna joitakin uutuuslaitteita.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus