OnePlusYleinen

Tältä näyttää huhuttu OnePlus 10T 5G – takaosassa möllöttää jäätävä kamera-alue

Tältä saattaa näyttää OnePlus 10T 5G.

OnePlussalta on huhuttu loppuvuonna nähtävän enää yksi lippulaivatason älypuhelin, joka kantaisi nimeä OnePlus 10T 5G. Puhelimesta on kuultu joitakin huhuja viime aikoina, mutta nyt vuotaja on paljastanut omat luonnoskuvansa huhutusta puhelimesta.

Kuvat ovat peräisin Twitteristä tunnetuksi tulleelta Yogesh Brarilta, mutta kuvat kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella vastaan. Luonnoskuvat perustuvat varhaisiin prototyyppilaitteisiin, joten lopullinen markkinoille tuleva puhelin voi olla hieman erilainen. Kuvien kerrotaan kuitenkin antavan toistaiseksi parhaimman kuvan OnePlus 10T 5G -puhelimen muotoilusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on keskitetysti yläreunassa etukameraa varten tehty reikä. OnePlus 10T 5G:n takaosassa on esillä jäätävä kamera-alue, joka on koko puhelimen levyinen. Kamera-alueessa on kolme kamerasensoria sekä pyöreä salamavalo. Kameroiden välissä on mikrofonireikä ja kamera-alueen oikeassa reunassa on Hasselblad-logo. Puhelimen takaosassa on myös OnePlussan logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat OnePlus 10T 5G:n oikeassa kyljessä olevan virtapainike ja vasemmassa kyljessä on kaksi erillistä äänenvoimakkuuspainiketta. OnePlussan kalliimmista puhelimista tuttua Alert Slider -kytkintä ei OnePlus 10T 5G -puhelimeen ole ainakaan kuvien perusteella tulossa.

Vuodon mukaan laitteessa olisi 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on odotettu MediaTekin kehittämää Dimensity 9000 -järjestelmäpiiriä, mutta nähtävästi tuoreimpien tietojen mukaan OnePlus on vaihtanut sen Qualcommin tuoreimpaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin. Puhelimeen on tulossa myös Android 12 sekä OxygenOS 12.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta OnePlus 10T 5G tulee tarjoamaan 32 megapikselin etukameran, mutta takaosan tärkein kamera on 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. OnePlus tulee tarjoamaan puhelimessa myös 150 watin tehoisen pikalatauksen, joka on selvästi tehokkaampi kuin OnePlus 10 Prosta löytyvä 80 watin lataus. Akun pitäisi olla kooltaan 4800 milliampeerituntia ja puhelimessa on näytönalainen sormenjälkilukija sekä stereokaiuttimet.

Vuodon mukaan OnePlus saattaisi julkaista nyt kuvissa nähtävän puhelimen heinäkuussa 2022 Intiassa sekä muilla markkinoilla.

Lähde: Onsitego.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus