OnePlusYleinen

Vuotaja: OnePlussan ikoninen suosikkiominaisuus tulossa jatkossa yhä harvempaan puhelimeen

OnePlus Nord 2T ja sen Alert Slider -kytkin.

OnePlussan älypuhelimet ovat tulleet tunnetuksi lähes alusta asti suositusta Alert Slider -ilmoituskytkimestä, joka mahdollistaa laitteen ääniprofiilien muuttamisen helposti kytkimestä. Ominaisuus on nähty järjestäen kaikissa OnePlussan huippupuhelimissa ja monissa Nord-malliston puhelimissa, mutta Oppoon yhdistymisen jälkeen Alert Slider on hieman harvinaisempi.

Twitteristä tunnetuksi tullut vuotaja Yogesh Brar on nyt kertonut, että OnePlus Nord 2T on viimeinen puhelin, jossa on Alert Slider -kytkin, ja jatkossa se tullaan näkemään pääosin vain OnePlussan pro-malleissa. Lisäksi Alert Slider tulee osaksi Oppon lippulaivapuhelimia. Lisäksi BBK:n brändien joukosta Alert Slider nähtiin hiljattain Vivon puhelimessa, mutta sitä on huhuttu myös Realmen puhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussalta on tulossa myöhemmin tänä vuonna vielä yksi lippulaivatason puhelin, jossa nähdään kuitenkin merkittävä muutos Alert Sliderin suhteen. Vuotojen kohteena viime aikoina ollut OnePlus 10T 5G ei tule tietojen mukaan saamaan enää ilmoituskytkintä, joka tekee siitä varsin harvinaislaatuisen puhelimen OnePlussan lippulaivojen joukossa.

Onkin hyvin erikoista, että OnePlus luopuu ominaisuudesta, josta yhteisö on paljon tykännyt. Lisäksi Alert Slider -kytkintä ei ole löytynyt aikaisemminkaan kovinkaan monen muun Android-valmistajan puhelimista, joka on tehty OnePlussasta hieman massasta erottuvan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppoon yhdistymisen jälkeen OnePlussan suunta on ollut selvästi geneerisempi, eikä brändiä juurikaan kiinnosta yhteisön mielipiteet toiminnan perustana. Nykyisin puhelimissa on ColorOS-käyttöliittymään perustuva ohjelmisto ja monet laitteet ovat vain uudelleen brändättyjä Oppon tai Realmen jo aikaisemmin markkinoille tuomia puhelimia.


Lähde: Twitter (Yogesh Brar)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus