AppleYleinen

Vuotaja: Apple iPhone 15 Pro -puhelimissa saattaa olla kaareva näyttölasi

Apple iPhone 14 Pro

ShrimApplePro-niminen vuotaja on kertonut Twitterissä, että Applen syksyn iPhone-uutuuksissa olisi nykyistä ohuemmat näytön kehykset. Näytöt itsessään olisivat tuttuun tapaan suorat, mutta lasipintaan saadaan pieni kaartuvuus. Lopputulos voisi muistuttaa Watch Series 7- ja 8 -älykellojen toteutusta.

Ohuemmat kehykset rajoittuisivat ainoastaan Pro-malleihin. Vuotajan mukaan iPhone 15 -perusmallit saisivat kuitenkin Pro-mallien tavoin kaareutuvan toteutuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Luotettavaksi viime vuosina osoittautunut ShrimApplePro kertoi myös, että iPhone 15 -sarjassa on samankokoiset näytöt kuin iPhone 14 -sarjassakin. Applen 6,7 tuumainen iPhone 14 Plus olisi siis saamassa jatkoa, vaikka raportit kertoivat syksyllä, että kyseisen malli oli myynyt huonosti ja tuotantoa oltiin ajettu alas rajulla kädellä yhdessä iPhone 14 -puhelimen kanssa.

Jo viime vuoden puolella huhuiltiin iPhone 15 Pro -malleihin uudistuvaa ulkoasua muun muassa pyöristetymmän muotoilun kautta. Tuolloin kyseessä oli rungon ja pohjan yhdistävä pyöristys. Ratkaisu on saman tyylinen kuin aikoinaan iPhone 5c -puhelimessa. Muotoilun lisäksi Apple on tuomassa iPhone 15 Pro -mallien materiaaliksi titaanin, joka olisi lasia kestävämpää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuoden puolella ilmestyneiden huhujen mukaan iPhone 15- sekä 15 Plus -malleissa olisi iPhone 14 Pro -malleista tuttu Dynamic Island etukameralle sekä Face ID -tekniikan komponenteille.

Lähde: Twitter

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple