ASUSYleinen

Hups ASUS! Kompaktin Zenfone 9 -puhelimen tuotevideo ladattiin YouTubeen ennen julkaisua

ASUS Zenfone 9

Asus julkaisi vasta tällä viikolla uudet ROG Phone 6 -sarjan pelipuhelimet, mutta nähtävästi uutta on puhelimien osalta jälleen tulossa. Asus on nimittäin itse vuotanut virallisella YouTube-tilillään Zenfone 9 -puhelimen markkinointivideon.

Toistaiseksi Asus ei ole hiiskunut puhelimen virallisesta julkaisusta yhtään mitään, mutta vahingossa vuodettu tuotevideo paljastaa laitteen tärkeimmät yksityiskohdat ja muotoilun kokonaisuudessaan. Videolla Zenfone 9 nähdään neljässä värissä, jotka ovat punainen, sininen, musta ja harmaa. Asus jatkaa kompaktin toteutuksen kanssa, joka nähtiin myös viime vuonna Zenfone 8 -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS Zenfone 9

ASUS Zenfone 9

ASUS Zenfone 9

Puhelimen takaosassa nähdään kahdesta ympyrästä koostuva kamera-alue ja nähtävästi kameroita on kaksi. Takaosassa on myös ASUS Zenfone -teksti sekä numero ”9”, joka viittaa malliversioon. Etuosassa on kompakti näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä ja Zenfone 9 on videon mukaan IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä.

Puhelimen näyttö on kooltaan 5,9 tuumaa ja se perustuu Samsungin AMOLED-paneeliin. Näytössä on myös 120 hertsin virkistystaajuus. Videolta käy ilmi Zenfone 9 -puhelimessa olevan Qualcommin tuorein Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Pääkamerana toimii 50 megapikselin Sony IMX766 -sensori. Kamerassa on myös 6-akselinen gimbal-tyylinen vakautus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 4300 milliampeerituntia ja se on jaettu puhelimen sisällä kahteen osaan. Puhelimessa tullaan näkemään myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Videolla nähdään Zenfone 9:n saavan myös erilaisia suojakuoria eri tarpeisiin.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin Zenfone 9 tullaan julkaisemaan. Todennäköisesti se nähdään lähiviikkojen aikana. Vuotaneen videon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS