SamsungYleinen

Tarkoissa vuotokuvissa Samsung Galaxy Tab S6 -huipputabletti

Samsung tulee julkaisemaan todennäköisesti elokuun alussa uuden huipputabletin. Aikaisemmin tänä vuonna markkinoilla on nähty Galaxy Tab S5e, joka on teknisesti keskiluokkaa. Samsungilta on luonnollisesti odotettu Galaxy Tab S5 -nimeä kantavaa huipputablettia, mutta nähtävästi Samsung on päättänyt nimetä laitteen hieman erikoisesti Galaxy Tab S6 -nimellä.

Android Headlines on saanut nyt käsiinsä viralliselta vaikuttavia tuotekuvia Galaxy Tab S6 -tabletista. Vuotokuvat antavat varsin hyvän käsityksen Samsungin tulevasta tablet-laitteesta. Kuvista nähdään, että tabletti rakentuu pitkälti alumiinista. Takaosassa on kaksoiskamera, magneettinen pidike S-Pen-kynälle sekä Samsungin logo. Laitteen etuosassa on suuri kosketusnäyttö. Kuvat vahvistanut myös, ettei uutuustabletti tule saamaan perinteistä kuulokeliitintä, mutta USB-C-tyypin latausliitin löytyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S6 saa myöskin Pogo-liitännän, jonka avulla voidaan liittää esimerkiksi näppäimistökuori. Samsungin odotetaan julkaisevan tabletista myös erilliset LTE- ja Wi-Fi -versiot. Vuotokuvat eivät valitettavasti pääse paljastamaan löytyykö tabletista sormenjälkilukijaa, kuten esimerkiksi Galaxy Tab S5e -tabletista.

Toistaiseksi tabletin teknisiä tietoja ei ole vahvistettu, mutta joidenkin huhujen mukaan tehoista tulisi vastaamaan Qualcomm Snapdragon 855 -tehopiiri. Huhujen mukaan näytön suuruus on 10,5 tuumaa ja laitteessa on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kuvissa tabletti on esillä harmaana, sinisenä sekä vaaleanpunaisena. Julkaisu saattaa tapahtua Galaxy Note 10 -puhelimien yhteydessä 7. elokuuta.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung