AndroidLGMWC 2019Yleinen

Tässä on LG G8 ThinQ – Näyttää aivan edeltäjältään

Vuotanut kuva LG G8 ThinQ -puhelimesta.

LG:n odotetaan esittelevän uuden LG G8 ThinQ -älypuhelimen MWC 2018 -messujen alla 24. helmikuuta. XDA-Developers-sivusto on saanut jo käsiinsä viralliselta näyttävän markkinointikuvan tulevasta LG G8 ThinQ -puhelimesta sekä samalla on julkaistu huhuttuja teknisiä tietoja laitteesta.

Vuotokuvassa nähdään varsin tutunoloinen älypuhelin ja jos kuva on todellinen, niin LG G8 ThinQ ei tule olemaan ulkoisesti kovin erilainen verrattuna LG G7 ThinQ -puhelimeen. LG G8 ThinQ tulee rakentumaan alumiinikehyksestä sekä lasisista pinnoista. Takaosassa on kaksoiskamera, jonka viereltä löytyy yksi LED-salama. Takaosassa on myös sormenjälkilukija sekä puhelimen mallinimi ja LG-logo. Etuosassa on nähtävillä suuren osan pinta-alasta peittävä näyttö, jossa on myös lovi. Lovi on kuten LG G7 ThinQ -puhelimessa, joten näyttö ei ole saanut suuria muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisien tietojen osalta ei ole vielä tarkkaa listausta, mutta huhujen mukaan kyseessä olisi Snapdragon 855 -järjestelmäpiiriin perustuva älypuhelin. Lisäksi LG on jo vahvistanut julkaisevansa 5G-yhteyksillä varustellun puhelimen. LG G8 ThinQ:n näytön odotetaan olevan 6,1 tuumaa ja siinä hyödynnettäisiin OLED-tekniikkaa.

LG G8 ThinQ -puhelinta ei kuitenkaan tarvitse enää kauaa odotella, koska LG:n julkaisutilaisuuden tiedetään olevan 24. helmikuuta, eli alle kuukauden päästä.

Lähde: XDA-Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android