AndroidSamsungYleinen

Vuotokuvat Galaxy S10- ja Galaxy S10+ -puhelimista eivät jätä paljoa arvailujen varaan

Galaxy S10 ja Galaxy S10+

Samsung tulee esittelemään uusia huippupuhelimiaan 20. helmikuuta ja odotuksissa on ainakin Galaxy S10-, Galaxy S10+- sekä Galaxy S10 Lite -älypuhelimet. Tällä kertaa AllAboutSamsung.de -sivusto on julkaissut useita kuvia Galaxy S10- ja Galaxy S10+ -puhelimista, jotka paljastavat laitteiden ulkoisen toteutuksen joka kulmasta.

Tulevista Galaxy S10 -puhelimista on ollut pitkään jo monenlaisia huhuja, mutta nyt nähdyt kuvat ovat luokassaan parhaimpia. Puhelimien etuosassa on näkyvissä suuren osan pinta-alasta peittävä kosketusnäyttö, joka on reunoilta tuttuun tapaan kaartuva. Galaxy S10:n näytön oikeassa yläreunassa on yksi etukamera, kun taasen Galaxy S10+:n näyttöön on integroituna kaksi etukameraa. Molempien puhelimien takaosassa on näkyvissä kolmoiskamera sekä Samsungin logo. Takaosassa ei ole enää perinteistä sormenjälkilukijaa, joka vahvistanee sen löytyvän integroituna kosketusnäytöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella molemmat puhelimet tulevat saamaan myös USB-C-tyypin latausliittimen sekä perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Ulkoiselta toteutukseltaan puhelimet näyttävät myös perustuvan alumiinikehykseen sekä lasisiin pintoihin.

Samsungin tulevista Galaxy S10 -älypuhelimista olemme saaneet kuulla myös joitakin teknisiä tietoja. Hyvin todennäköisesti Samsung tulee hyödyntämään Exynos 9820- ja Snapdragon 855 -järjestelmäpiirejä. Näiden lisäksi puhelimien kolmoiskameraratkaisun odotetaan rakentuvan 12 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin laajakulmakamerasta sekä 13 megapikselin teleobjektiivista.

Lähde: AllAboutSamsung.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android