HMDNokiaYleinen

Tässä on Nokia 1 Plus – Kuva ja tekniset tiedot paljastuivat

Vuotanut kuva Nokia 1 Plus -älypuhelimesta.

HMD Global julkaisee vauhdilla uusia älypuhelimia. Eilen yhtiö kertoi järjestävänsä lehdistötilaisuuden 24. helmikuuta Barcelonassa ja yhtiö kertoi myös aikeistaan Pohjois-Amerikan markkinoilla julkaisemalla yhteistyön kolmen operaattorin kanssa julkaisten uuden Nokia 2 V- sekä Nokia 3.1 Plus -älypuhelimet. Tänään nettiin on valunut tietoja Nokia 1 Plus -nimellä tunnettavasta älypuhelimesta.

Nokia 1 Plussan kuvan sekä teknisiä tietoja on paljastanut TigerMobiles.com -sivusto. Kuvassa puhelin on nähtävissä vain etuosasta ja siitä nähdään 18:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö sekä näytön yläpuolella on etukamera, puheluihin käytettävä kuuloke sekä perinteinen Nokia-logo. Kovin paljoa kuva ei puhelimesta pääse paljastamaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisien tietojen mukaan Nokia 1 Plus tulee olemaan hyvin edullinen älypuhelin. Näytön tarkkuudeksi mainitaan 480 x 960 pikseliä ja tehoista vastaa neliytiminen MediaTekin MT6739WW -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia. Lisäksi mainittava vuotanut tieto on, että Nokia 1 Plus tulee olemaan varusteltu tuoreella Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä suoraan paketista.

Kovin paljoa ei siis toistaiseksi tiedetä Nokia 1 Plus -puhelimesta, mutta kyseessä on varmasti seuraaja Nokia 1 -puhelimelle, joka julkaistiin viime vuonna MWC-messuilla Barcelonassa.

Nokia 1 Plussan tekniset tiedot.

Lähde: TigerMobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD