HMDMWC 2019NokiaYleinen

Nokia 9 PureView julkaistaan vihdoin 24. helmikuuta – Luvassa myös kamerareikäisellä näytöllä varusteltu uutuus

HMD Global on vahvistanut, että yhtiö järjestää julkaisutilaisuuden MWC-messujen yhteydessä Barcelonassa 24. helmikuuta. Asiasta on ilmoittanut yhtiön tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas Twitter-tilillänsä. Lisäksi tilaisuuden kutsuissa on ollut vihjaavia kuvia tulevista uutuuspuhelimista.

Varmasti odotetuin puhelin on huhuttu Nokia 9 PureView, joka on myös lähes vahvistettu HMD Globalin toimesta uuden vihjailevan kuvan muodossa. Julkaisutilaisuus on tällä kertaa #Coolnewstuff -lausahduksen alla ja kutsukuvassa on nähtävissä selvästi Nokia 9 PureView -puhelimen takaosan kamera. Toisessa vastaavassa vihjailevassa kuvassa on esillä Nokia 8.1 Plus -nimellä tunnettu kamerareikäisellä näytöllä varusteltu älypuhelin. Kyseessä voi olla myös Nokia 6.2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Nokia 9 PureView -puhelimeen on odotettu 5,99 tuuman QHD+ -näyttöä, jossa on 18:9-kuvasuhde sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja kameroita on jopa viisi takaosassa. Puhelimen ympärillä on ollut vuoden verran paljon huhuja ja niitä voi tarkastella tarkemmin tämän linkin takaa.

Kamerareikäisellä näytöllä varustellusta älypuhelimesta on vähemmän tietoa ja kyseessä saattaa olla joko Nokia 8.1 Plus tai Nokia 6.2. Tietojen mukaan puhelimessa olisi 6,22 tuuman näyttö ja Full HD+ -tarkkuus. Laitteessa on lisäksi USB-C- ja 3,5 mm -liittimet sekä kaksoiskameran takaosassa. Lisätietoja puhelimesta löytyy tämän linkin takaa.

Varmaa siis tällä hetkellä on, että HMD Global tulee julkaisemaan uusia puhelimia 24. helmikuuta ja tulossa on ainakin kaksi älypuhelinta. Puhelimista tullaan todennäköisesti näkemään lisää vuotoja lähempänä julkaisua.

Lähde: Juho Sarvikas (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD