ASUSYleinen

Tässä ovat ASUS ROG Phone 6D ja ROG Phone 6D Ultimate – MediaTekin järjestelmäpiiri tulossa lippulaivatason puhelimiin

ASUS ROG Phone 6D ja ROG Phone 6D Ultimate / Kuva: 91mobiles.com

Asus on paljastunut tällä viikolla, että yhtiö tulee julkistamaan uudet ROG Phone 6D -sarjan älypuhelimet syyskuun loppupuolella. Asus julkisti vasta kesäkuun lopulla ROG Phone 6- ja ROG Phone 6 Pro -puhelimet, mutta nyt uusi D-sarja tulee saamaan merkittävän muutoksen järjestelmäpiiriin.

Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on päättänyt julkaista hyvissä ajoin ennen julkaisua tarkkoja tuotekuvia ROG Phone 6D- ja ROG Phone 6D Ultimate -puhelimista. Kuvien perusteella Asus ei tule muuttamaan merkittävästi puhelimien muotoilua, vaan ainoastaan väri tulee muuttumaan valkoisesta harmaaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ROG Phone 6D Ultimate -puhelimessa on vahvistettu olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 9000+ -järjestelmäpiiri, joka löytynee myös ROG Phone 6D -perusmallista. Muista teknisistä muutoksista ei ole vielä tietoa. Alun perin ROG Phone 6 -puhelimissa Asus hyödynsi Qualcommin kehittämää Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä, mutta MediaTek on viime vuosina tehnyt vahvempaa tuloa lippulaivamarkkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ROG Phone 6, 6 Pro, 6D ja 6D Ultimate

Kuvien perusteella ROG Phone 6D Ultimate tulee saamaan ainakin yhden huomattavan muutoksen verrattuna ROG Phone 6 Prohon. Takaosassa nähdään ”Dare To Play” -tekstin sijasta jonkinlainen muu ratkaisu, joka on nähtävästi liitinkohta jonkinlaista lisälaitetta varten. ROG Phone 6D -puhelimissa on samat näyttöpaneelit ja takaosassa nähdään kolme kamerasensoria.

Puhelimien julkaisu on luvassa globaalisti 19. syyskuuta. Todennäköisesti erilaisia vuotoja puhelimista tullaan kuulemaan vielä ennen julkaisua.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS