HMDNokiaYleinen

Julkaisematon Nokia C31 paljastui suorituskykytestistä – varusteltu Unisoc-järjestelmäpiirillä ja Android 12 -käyttöjärjestelmällä

Nokia C21 Plus

HMD Global on laajentanut kuluvan vuoden aikana Nokia C -sarjaa useilla puhelimilla, joita ovat muun muassa Nokia C21 sekä Nokia C21 Plus. Nähtävästi suomalaisvalmistaja on valmistelemassa jälleen uutta edullista puhelinta, joka kantaa nimeä Nokia C31. Kyseinen puhelin on nimittäin paljastunut Geekbench-suorituskykytestin tietokannasta.

Mysmartprice.com-sivusto on löytänyt tietokannasta Nokia C31 -puhelimen. Samalla listaus on paljastanut joitakin julkaisemattoman puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia. Geekbenchin testissä Nokia C31 on saanut yhden ytimen tulokseksi 145 pistettä ja usean ytimen tulokseksi 796 pistettä. Kyseessä on siis lähtötason suorituskyvyllä varusteltu puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C31 esillä Geekbenchin tietokannassa.

Listaus paljastaa Nokia C31:n järjestelmäpiirissä olevan 4 + 4 ytimen toteutus, jossa tehokkain ydin toimii 1,6 GHz:n taajuudella. Tietojen mukaan kyseessä on Unisocin järjestelmäpiiri, jossa on PowerVR Rogue GE8322 -grafiikkaprosessori. Geekbench ei kuitenkaan paljasta suoraan järjestelmäpiirin todellista nimeä.

Geekbenchin listauksen perusteella Mysmartprice.com-sivusto on kuitenkin päätellyt Nokia C31 -puhelimen saavan sisuksiinsa Unisoc SC9863A -järjestelmäpiirin. Sama järjestelmäpiiri on nähty myös Nokia C21- ja Nokia C21 Plus -puhelimissa. Geekbench paljastaa Nokia C31 -puhelimen saavan myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 12 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Nokia C31 -puhelimesta kuullaan tarkempia tietoja. Puhelimesta on huhuttu, mutta mitään konkreettista laitteesta ei ole paljastunut. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin HMD Global voisi tulla julkaisemaan nyt paljastuneen puhelimen.

HMD Global järjestää IFA-messuilla jo huomenna 1. syyskuuta julkaisutilaisuuden, jossa odotetaan nähtävän uusia puhelimia. Valitettavasti ei ole varmuutta siitä, nähdäänkö Nokia C31 julkistettavien laitteiden joukossa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD