MotorolaYleinen

Motorolan julkaisematon Edge 40 Pro paljastui sertifioinnista – vahvistaa odotetun tiedon

Tältä näyttää Motorola Moto X40.

Motorola tulee todennäköisesti ensi vuoden alkupuolella julkaisemaan uuden Motorola Edge 40 Pro -lippulaivapuhelimen. TDRA-sivuston sertifioinnista paljastunut mallinumero XT2301-4 on nähty aiemmin myös Tenaan-tietokoannasta vuodetuista tiedoista, joisssa kyseessä oli Moto X40 -puhelin.

Puhelin on näiden lisäksi käväissyt myös EEC-sivustolla. Tenaan-tietokannan tietoja lukuunottamatta yllä mainituilta sivustolta ei kuitenkaan ole paljastunut kummoisemmin puhelimen teknisiä tietoja tai ulkoasuun viittaavia tietoja. Tiedot vahvistavat nyt sen, että Kiinan markkinoille suunnattu Moto X40 tullaan julkaisemaan Edge 40 Pro -mallinimellä globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tekniseltä toteutukseltaan Motorolan Edge 40 Pro saa sisäänsä mitä todennäköisimmin Qualcommin ensi viikolla julkistettavan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin. Järjestelmäpiirin kaverina nähtäisiin LPDDR5X RAM-muistia. Puhelimen odotetaan saavan kolme takakameraa, jotka koostuvat kahdesta 50 megapikselin kamerasta, joista toinen on ultralaajakulmakamera sekä yhdestä 12 megapikselin telekamerasta.

Puhelimesta löytynee 165 hertsin virkistystaajuuteen yltävä kaareva AMOLED-näyttö. Puhelimen akkua ladattaisiin 68 watin tehoisella laturilla. Tulemme lähempänä julkaisua näkemään todennäköisesti vielä lisää vuotoja, jotka myös tarkentavat puhelimen tietoja.

Lähde: Gizmochina

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola