TecnoYleinen

Tecno esitteli erikoista konseptipuhelinta, jonka näyttö taittuu ja liukuu

Euroopassa ja varsinkin Suomessa vähemmän tunnettu Tecno on toteuttanut mielenkiintoisen konseptin, jossa yhdistetään liuku- sekä taittuva rakenne. Tecno haluaa ilmeisesti toteuttaa taskuun mahtuvan tabletin ja videon perusteella visio näyttää toimivalta sen suhteen. Konseptimalli kantaa nimeä Tecno Phantom Vision V.

Aluksi videolla nähdään kuin mikä tahansa taittuvanäyttöinen älypuhelin. Puhelin taittuu saranoiden avulla suuremmaksi. Kokoon taitettuna puhelimesta löytyy suurikokoinen ulkonäyttö. Toiselta puolelta löytyy kolme kameraa, LED-salamavalo sekä pieni alue näyttöä, josta näkee kellonajan ja mahdollisesti saapuneet ilmoitukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kun Vision V -puhelin on auki, niin puhelimen taittuvan näytön koko ei jää siihen. Puhelinta saa nimittäin entistäkin suuremmaksi, sillä konseptilaitteen vasen puoli alkaa venyä pidemmälle. Avattuna ja tappiin asti venytettynä näytön koko on 10,1 tuumaa. Puhelimen näyttö on siis melkein yhtä suuri kuin Applen 10,9 tuuman kokoinen 10. sukupolven iPad-tabletti.

Phantom Vision V -konseptilaitteen näyttö koostuu 11 toiminnallisesta kerroksesta, mikä antaa sille joustavuutta sekä kestävyyttä. Videolla kerrotaan, että runko on valmistettu ”ilmailu- ja avaruustason” titaanista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi kyseessä on konseptilaite, jonka markkinoille saapumisesta ei ole mitään tietoa. Tecnon villi toteutus näyttää kuitenkin erittäin mielenkiintoiselta.

Lähde: Gsmarena

Kommentoi

Lisää aiheesta:Tecno