OnePlusYleinen

Tuore vuoto vahvistaa julkaisemattoman OnePlus Nord CE 3:n tietoja – tällaisesta puhelimesta on kyse

OnePlus Nord CE 3

OnePlussan Nord-puhelinsarjan seuraava julkistus lähenee, kun OnePlus tulee julkaisemaan lähiaikoina OnePlus Nord CE 3 -puhelimen. Keskihintaluokkaan sijoittuva puhelin on nähty vuodoissa nyt pariinkin otteeseen. Viime viikon lopussa puhelimesta nähtiin kuvia live-kuvavuodon kautta.

Tällä kertaa tulevan puhelimen tekniset tiedot ovat vahvistuneet toisen vuotajan kautta. Vuotajan nimeä ei 91Mobiles-sivuston uutisessa mainittu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedot vastaavat pitkälti aiemmin julkisuudessa esiintyneitä huhuja ja vuotoja. Järjestelmäpiirinä puhelimessa on Qualcommin Snapdragon 695 5G. Järjestelmäpiiri on valmistettu kuuden nanometrin prosessilla ja siitä löytyy kahdeksan ydintä. Kaksi ytimistä toimii korkeammalla 2,21 gigahertsin kellotaajuudella ja loput kuusi matalammalla 1,8 gigahertsin kellotaajuudella.

Nord CE 3 -puhelimesta löytyy 6,7 tuumainen LCD-näyttö, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta sekä HDR10-tilaa. Näytön tarkkuus on 2400 x 1080 pikseliä. Kuvien perusteella puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia. Myös 12 gigatavun RAM-muistilla varustettu versio on mahdollinen. Tallennustilaa ei kuvista näy, mutta todennäköisesti puhelimessa nähdään 128 tai jopa 256 gigatavua tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nord CE 3 -puhelimen pääkameran tarkkuus on 108 megapikseliä. Toisena kamerana on 2 megapikselin syvyyskamera. Selfiekameran tarkkuus on kuvien perusteella 12 megapikseliä.

Puhelin toimitetaan Android 13 -käyttöjärjestelmällä sekä OxygenOS-käyttöliittymällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3

Kuvista ei näy puhelimen akun kokoa, mutta viime vuoden ensimmäisissä vuodoissa mainittiin, että Nord CE 3 -puhelimesta löytyisi 5000 milliampeeritunnin akku. Akkua kyettäisiin lataamaan 67 watin teholla. Puhelimesta löytyy vuotaneiden kuvien perusteella myös 3.5 millimetrin kuulokeliitin.

OnePlus ei toistaiseksi ole vihjaillut tai kommentoinut puhelimen julkaisuaikataulusta, mutta kovin kauaa siihen ei näillä näkymin enää mene. Puhelin nähtänee myynnissä myös Suomessa.

Lähde: 91Mobiles

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus