ByteDanceYleinen

TikTok-yhtiö vahvisti kehittävänsä älypuhelinta

Jo aikaisemmin toukokuun lopulla julkaistiin raportti, jonka mukaan suosittu videoiden jakamissovelluksen TikTokin taustalla oleva ByteDance-yritys kehittäisi omaa älypuhelinta ja nyt tiedot ovat saaneet varmistuksen.

Reuters uutisoi, että ByteDance on vahvistanut maanantaina yhtiön kehittävän älypuhelinta kiinalaisen Smartisan-valmistajan kanssa, jolta ByteDance hankki patentteja sekä useita työntekijöitä. ByteDance ei ole aikaisemmin ollut älypuhelinmarkkinoilla, vaan yritys on keskittynyt uusiin sovelluksiin. Yrityksen edustajan mukaan yritykset tekivät yhteistyötä puhelimien kanssa jo ennen kauppoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maanantaina kiinalainen Caijing-julkaisu kertoi, että puhelin on ollut kehityksessä jo seitsemän kuukautta. Smartisan on monille varsin tuntematon valmistaja, joka on perustettu vuonna 2012 ja yhtiö on julkaissut muutamia älypuhelimia, jotka ovat olleet tarjolla vain Kiinan markkinoilla.

Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, milloin ByteDance aikoo nyt vahvistetun älypuhelimen julkaista. Lisäksi kyseessä saattaa suurella todennäköisyydellä olla ainoastaan Kiinan markkinoille suunnattu älypuhelin.

Lähde: Reuters

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi