XiaomiYleinen

Vuotokuva paljastaa Xiaomi 12S -puhelimen – takaosassa esillä Leica-brändäys

Leica-logo komeilee Xiaomi 12S -puhelimen takaosassa.

Xiaomi ilmoitti tällä viikolla yhteistyöstä kameravalmistaja Leican kanssa ja yhteistyö käynnistyy heinäkuussa julkaistavan lippulaivatason älypuhelimen myötä. Xiaomilta on odotettu pian julkaistavaksi Kiinan markkinoille myös Xiaomi 12S -älypuhelimia, joista on kuultu joitakin huhuja. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäinen live-kuva, jossa väitetään olevan Xiaomi 12S.

Mielenkiintoisen kuvasta tekee se, että puhelimen takaosan kameroiden rinnalla komeilee jo nyt Leica-logo. Leican kanssa kehitettyjä kameroita on odotettu aluksi heinäkuussa julkaistavaan Xiaomi 12 Ultra -puhelimeen, mutta nähtävästi samoihin aikoihin tullaan esittelemään myös Xiaomi 12S ja Xiaomi 12S Pro, jotka saavat myös Leica-yhteistyön kautta syntyneet kamerat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12S

Xiaomi 12S -puhelimen mallinumero on 2206123SC, mikä tulee ilmi laitteen takaosan tarrasta. Ulkoisesti puhelin on nähtävästi samanlainen kuin nykyinen Xiaomi 12 ottamatta huomioon Leica-brändäystä. Xiaomin on odotettu päivittävän puhelimia vain hieman, sillä tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin uusin ja tehokkain Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Vielä alkuperäisissä Xiaomi 12 -sarjan puhelimissa nähtiin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Xiaomi 12S ja Xiaomi 12S Pro ovat läpäisseet viime aikoina useita sertifiointeja Kiinassa ja tuoreiden tietojen valossa puhelimia ei odoteta myyntiin globaalisti. Puhelimet jäävät nähtävästi vain Kiinan markkinoiden herkuksi yhdessä Xiaomi 12 Ultran kanssa. Xiaomin on odotettu julkaisevan tänä vuonna globaalisti vain yhden Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan puhelimen, joka olisi Xiaomi 12T Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkkoja tietoja uutuuspuhelimista ei ole vuotanut, mutta todennäköisesti tekniset ratkaisut tulevat olemaan hyvin vastaavia nykyisien Xiaomi 12- ja Xiaomi 12 Pro -puhelimien kanssa. Todennäköisesti Xiaomi 12S -sarjasta tullaan kuulemaan tarkempia tietoja kesän aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi