SamsungYleinen

Tulevien Samsung Galaxy S23 -puhelimien virallisia suojakuoria paljastui kuvavuodossa

Samsung tulee esittelemään uudet Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet noin parin viikon kuluttua. Galaxy Unpacked -lanseeraustilaisuus järjestetään 1. helmikuuta. Viime viikon loppupuolella tulevista puhelimista vuoti julkisuuteen väitetysti viralliset tuotekuvat tunnetun vuotajan Evan Blassin kautta.

Nyt saksalainen WinFuture-sivusto on vuotanut kuvia tulevien Galaxy S23 -sarjalaisten suojakuorista. Kyseessä on sivuston mukaan Samsungin virallisia saataville tulevia kuoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saataville tulee hyvin näyttöäkin suojaavia Smart View Cover -koteloita sekä perinteisempiä runkoa suojaavia koteloita eri väreissä. Mukana kuvissa näyttäisi olevan myös läpinäkyvä kuori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjolle on tulossa myös muita kuorivaihtoehtoja, joista sivustolla ei toistaiseksi ollut julkaista kuvia. Valikoima tulee täydentymään silikonikuorilla, joissa on kahvasolki, kehyskotelolla, joka suojaa oletettavasti ainoastaan puhelimen kehyksiä, sekä suojakuori, jossa on tuki esimerkiksi pöydällä vaaka- tai pystytasossa pidettäväksi.

WinFuture mainitsee myös, että yksi kuorimalli voisi olla kestävyydeltään sotilastasoinen ja kuoret olisivat käynyt sertifikaattiin tarvittavat testit läpi.

Kuorista on oletettavasti tulossa saataville useampia värivaihtoehtoja.

Lähde: WinFuture

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung