SamsungYleinen

Tunnettu vuotaja paljasti kuvan toistaiseksi julkaisemattomasta Samsung Galaxy Tab A8 (2021) -tabletista

Samsung Galaxy Tab A8 (2021). / Kuva: Evan Blass

Samsungilta on odotettu uutta edullisemman hintapisteen Galaxy Tab A8 (2021) -tablettia, josta on aikaisemmin nähty 3D-mallinnukseen perustuvia kuvia sekä laite on paljastunut Geekbench-suorituskykytestin tietokannasta. Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillään todellisen lehdistökuvan toistaiseksi julkaisemattomasta tabletista.

Uusi vuotokuva ei pääse enää paljastamaan mitään merkittävästi uutta, sillä Galaxy Tab A8 (2021) näyttää markkinointikuvassa lähes samalta kuin 3D-mallinnuksissa. Etuosassa on suuri näyttö, jonka kulmat on pyöristetty. Lisäksi näytön yläpuolella on etukamera sekä laitteen yläreunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Oikeastaan mitään muuta ei kuvasta voida päätellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin tabletti paljastui Geekbenchin listauksesta, jonka perusteella Galaxy Tab A8 (2021) -tabletin mallinumero olisi SM-X200, ja nähtävästi kyseessä on varsin edullinen uutuustabletti. Samsung hyödyntää tabletissa nimittäin Unisoc T618 -järjestelmäpiiriä, joka tarjoaa kahdeksan ydintä, joista tehokkain toimii 2,0 GHz:n taajuudella. Geekbenchin mukaan tabletti tulee saamaan ainakin 3 gigatavua RAM-muistia, mutta Samsung julkistanee myös 4 gigatavun version.

Tabletissa on myöskin Android 11 -käyttöjärjestelmä, joten julkaisu tapahtunee hyvin pian. Galaxy Tab A8 (2021) -tablettiin on odotettu 10,5 tuuman kokoista näyttöpaneelia, jossa on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus. Lisäksi näytössä on todennäköisesti perinteikäs 60 hertsin virkistystaajuus. Nähtävästi laitteessa olisi myös 7040 milliampeeritunnin akku, 8 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera.

Julkiasu tapahtunee tulevien viikkojen aikana, mutta Samsung ei ole vielä itse vahvistanut mitään tarkkaa aikataulua.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung