AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi vihjaa: lokakuussa julkaistava Mi MIX 3 on yhtiön ensimmäinen 5G-puhelin

Kiinalainen Xiaomi kertoi viime viikolla julkaisevansa lokakuussa uuden Mi MIX 3 -puhelimen. Puhelimessa tiedetään olevan liu’utettava rakenne, jotta näytölle on saatu enemmän tilaa laitteen etuosasta. Lisäksi Xiaomin johtaja Lin Bin julkaisi Weibo-tilillään kuvan puhelimesta. Tänään Lin Bin on jatkanut vihjailuja julkaisemalla uuden kuvan, jossa Mi MIX 3 näkyy hieman eri kulmasta ja paljastaa todennäköisesti puhelimen tärkeimmän uudistuksen.

Xiaomi Mi MIX 3 -puhelimesta löytyy tuki 5G-yhteyksille.

Kyseessä on 5G-tuki, joka on nähtävissä laitteen oikeassa yläkulmassa olevasta 5G-kuvakkeesta. Tällä hetkellä markkinoilla ei ole kuluttajille tarkoitettuja 5G-laitteita, mutta tähän tulee todennäköisesti ainakin Xiaomin osalta poikkeus lokakuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska puhelimeen odotetaan kuvan perusteella 5G-valmiutta, niin laitteen tehoista on todennäköisesti vastaamassa Qualcommin tulevan sukupolven Snapdragon-piiri, eikä nykyinen Snapdragon 845. Toistaiseksi Xiaomi Mi MIX 3 -puhelimesta ei tiedetä julkaistuja kuvia, 5G-valmiutta sekä julkaisuajankohtaa enempää.

Kuva Xiaomi Mi MIX 3 -puhelimesta.

Lähde: Lin Bin (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android