Yleinen

Unihertz vihjaa tulevasta älypuhelimesta QWERTY-näppäimistöllä – hemmottelee BlackBerry-faneja

Erikoisista ja massasta erottuvista puhelimistaan tunnettu Unihertz on aloittanut nyt vihjailemaan yhtiön tulevasta puhelimesta. Aikaisemmin yritys on julkaissut 3 tuuman näytöllä varusteltuja puhelimia, mutta myös pyöreällä lisänäytöllä varustellun puhelimen. Nyt tuleva puhelin hemmottelee erityisesti BlackBerry-faneja QWERTY-näppäimistöllään.

Yritykseltä on tulossa pian uusi Unihertz Titan Slim, joka yhdistää älypuhelimen sekä perinteikkään QWERTY-näppäimistön. Kyseessä on idealtaan hieman samanlainen laite kuin aikaisemmin TCL:n alaisuudessa julkaistut BlackBerry KEYone -puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Unihertz Titan Slim tarjoilee siis suuremman kosketusnäytön ja alareunassa on edelleen tuttu täysnäppäimistö. QWERTY-näppäimistöllä varusteltu puhelin on nähty yritykseltä aikaisemminkin, mutta silloin siinä oli myös iskunkestävä rakenne. Nyt uutuusversiossa on nähtävästi karsittu iskunkestävyydestä, sillä laite on todennäköisesti ohut.

Puhelimesta on julkaistu jo ensimmäinen teaser-kuva, joka on varsin tumma. Kun kuvaa hieman muokataan, niin saadaan laite esille kunnolla. Puhelimen näyttöä kiertää valtavat kehykset ja näppäimistö on varsin tuttua BlackBerryä, mutta suorasta kopiosta ei ole kyse.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi laitteen tarkoista ominaisuuksista ei ole mitään tietoa. Todennäköisesti Unihertz on varustellut puhelimen lähtö- tai keskitason ominaisuuksilla, kuten yrityksellä on ollut aikaisemminkin tapana.


Lähde: Twitter (Unihertz)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen