Black SharkYleinen

Uusi Black Shark 5 -pelipuhelin saattaa olla tulossa Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirillä

Qualcommin uusin Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri alkaa yleistymään kovaa tahtia uusissa huippupuhelimissa, sillä se on nähty jo Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimessa sekä Honor Magic 3 -puhelimissa. Lisäksi aikaisemmin tällä viikolla kuultiin tietoja Asuksen valmistelevan uutta ROG Phone 5s -puhelinta, jossa olisi Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri. Nyt myös Black Sharkin odotetaan julkaisevan pian uuden pelipuhelimen.

Weibossa tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut Black Sharkin kehittävän kovaa tahtia uutta älypuhelinta, jonka mallikoodi on KTSU-A0. Kyseessä saattaa olla Black Shark 5 -puhelin, jonka julkaisua odotetaan vielä tämän vuoden toisella puoliskolla. Toistaiseksi puhelimesta ei tiedetä juurikaan mitään mutta huhun mukaan tehoista tulisi vastaamaan Qualcommin tuorein Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Black Shark 5 -puhelimesta ei vielä tiedetä juurikaan muuta. Vasta maaliskuussa julkaistiin Black Shark 4- ja 4 Pro -pelipuhelimet, jotka perustuivat Snapdragon 888- tai 870 -järjestelmäpiireihin ja niissä oli jopa 12 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi pelipuhelimissa oli huima 120 watin tehoinen pikalataus, joka latasi suuren 4500 milliampeeritunnin akun vain 15 minuutissa tyhjästä täyteen. Tarkemmin Black Shark 4 -sarjan puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Todennäköisesti uudesta Black Shark 5 -puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän tietoja lähempänä julkaisua, mutta nyt laitteesta ei ole muita vuotoja olemassa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Shark