AndroidHonorYleinen

Uusia vuotokuvia Honor Note 10 -puhelimesta

Kiinassa on julkaistu kaksi kuvaa, joissa odotetaan esiintyvän Honor Note 10 -puhelin. Uutuuspuhelimen julkaisun on määrä tapahtua huomenna 31. heinäkuuta Kiinassa. Uusissa vuotokuvissa puhelin näyttää huomattavasti erilaisemmalta kuin aikaisemmin nähdyissä vuotokuvissa.

Uusissa kuvissa Honor Note 10 näyttää saavan lasisen rakenteen sekä kaksoiskameran. Puhelimessa on nähtävissä myös sormenjälkilukija takaosassa. Aikaisempien vuotojen mukaan Honor Note 10:ssä on suuri 6,95 tuuman AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus on 2160 x 1080 pikseliä. Tietojen mukaan puhelimen tehoista pitää huolen Kirin 970 -piiri, jonka kaverina on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tulossa tarjolle 64, 128 tai 512 gigatavua mallista riippuen. Kuvauksen osalta Honor luottaa kaksoiskameraan, joka koostuu 16 ja 24 megapikselin sensoreista. Akun kooksi Honor on jo ilmoittanut 5000 milliampeerituntia. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat GPU Turbo, USB-C ja Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin paljastamien tietojen mukaan Honor Note 10 tulee tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat musta ja sininen. Puhelimen julkaisu tapahtuu huomenna 31. heinäkuuta Kiinassa.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android