GoogleYleinen

Vahvistuiko juuri odotettu tieto? Googlen Pixel-puhelimet julkistettaneen myös Pohjoismaissa 6. lokakuuta

Google tuleva tapahtuma järjestetään 6. lokakuuta.

Google on lähettänyt Ruotsissa kutsuja tuotelanseeraukseen, joka järjestetään 6. lokakuuta. Kyseinen tuotelanseeraus koskee Made by Google -tuoteperhettä, eli yhtiön omia älypuhelimia, kelloja sekä kuulokkeita. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Pixel-laitteita julkaistaan virallisesti Pohjoismaissa.

Pixel-laitteita ei ole toistaiseksi myyty virallisesti Pohjoismaissa, mutta nyt yhtiö on selvästi suunnittelemassa laajentamista. Toistaiseksi kutsuja tilaisuuteen on lähetetty Ruotsissa, eikä Suomen osalta Google ole vielä tiedottanut mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on aikaisemmin tiedottanut julkaisevansa uudet Pixel 7 -sarjan älypuhelimet globaalisti 6. lokakuuta, jolloin laitteet esitellään myös Ruotsissa. Julkaisun mainostaminen ruotsalaismedioille antaa vahvan viitteen siitä, että uutuustuotteet tulevat myyntiin Ruotsin markkinoilla. Pixel 7- ja Pixel 7 Pro –puhelimien rinnalla tullaan näkemään myös Google Pixel Watch -älykello sekä mahdollisesti muita tuotteita Made by Google -valikoimaan.

Jo aikaisemmin on nähty viitteitä siitä, että Google on suunnittelut laajentamista Ruotsin markkinoille. Viime heinäkuussa Googlen tukisivustolla havaittiin merkintöjä, joiden perusteella voitiin päätellä puhelimien olevan tulossa myyntiin pian Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Suomea ei kuitenkaan listoilta löytynyt, joten todennäköisesti suomalaiset jäävät edelleen ilman uusimpia Pixel-laitteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel-laitteiden myynnin laajentumista myös Pohjoismaihin on odotettu pitkään. Aiemmin tänä vuonna Google etsi Tukholman toimistoon työntekijöitä työskentelemään Pixel-laitteiden kanssa erityisesti kuluttajapuolella. Hyvin loogista olisi tuoda uudet Pixel-laitteet samalla myyntiin kaikissa Pohjoismaissa kerralla, kuten Google teki myös Chromecast with Google TV -laitteen kanssa alkukesästä.

Lähde: Mobil.se (ruotsiksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google