ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: OnePlus 7 Pro on alkuvuoden mielenkiintoisin huippupuhelin

OnePlus 7 Pro kahdessa värissä. Vasen: Nebula Blue, oikea: Mirror Grey.

Tuoreimmassa viikkokysymyksessä annoimme lukijoille mahdollisuuden äänestää alkuvuoden mielenkiintoisinta huippupuhelinta. Valitsimme äänestysvaihtoehdoiksi yhdeksän alkuvuoden aikana julkaistua huippuominaisuuksilla varusteltua älypuhelinta, jotka ovat tullut Suomessa myyntiin tai ovat vasta tulossa.

Viikonlopun aikana keräsimme mukavat 248 ääntä, jotka jakautuivat varsin odotuksien mukaisesti. Eniten ääniä keräsi OnePlus 7 Pro, joka sai 71 ääntä. Toiseksi eniten ääniä keräsi Huawei P30 Pro (49 ääntä) ja kolmanneksi sijoittui niukasti Samsung Galaxy S10+ (33 ääntä). Mielenkiintoista tuloksissa oli Honor 20 Pro -puhelimen jääminen viimeiselle sijoitukselle, sillä kyseessä on myös monella tavalla mielenkiintoinen älypuhelin. Syy kuitenkin viimeiseksi jäämiseen on mahdollisesti se, ettei Honor 20 Pro ole tullut Suomessa vielä myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulokset osoittavat, että SuomiMobiilin lukijoissa on paljon OnePlus-puhelimista kiinnostuneita. Huawei P30 Pron ja Samsung Galaxy S10+:n sijoitukset olivat varsin odotuksien mukaiset, mutta yksi yllätys oli ASUS Zenfone 6:n varsin korkea sijoitus. Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Mikä on alkuvuoden mielenkiintoisin huippupuhelin?

OnePlus 7 Pro
28.92%
Huawei P30 Pro
19.68%
Samsung Galaxy S10+
13.25%
ASUS Zenfone 6
12.85%
Nokia 9 PureView
11.65%
Sony Xperia 1
6.02%
Xiaomi Mi 9
4.42%
ZTE Axon 10 Pro
2.41%
Honor 20 Pro
0.80%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys