HMDNokiaViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Odotatko HMD Globalin ensimmäistä Nokia-tablettia?

HMD Globalin julkaisemat teaser-kuvat tulevasta Nokia-tabletista.

Suomalainen HMD Global tulee julkaisemaan ensimmäisen Nokia-tablettinsa ensi viikolla 6. lokakuuta ja kyseessä on myös Nokia-brändin paluu tablettimarkkinaan. HMD Global on vahvistanut julkaisun koskevan tablettia, mutta oikeastaan mitään konkreettista tabletista ei vielä ole vahvistettu. Useat vuodot ovat kuitenkin paljastaneet jo todella paljon.

Vuodoissa on puhuttu Nokia T20 -mallinimeä kantavasta tabletista, joka saa kunnian olla HMD Globalin ensimmäinen tabletti. Useat jälleenmyyjien listaukset ovat kertoneet tabletissa olevan suuri 10,36 tuuman LCD-näyttöpaneeli ja tehoista olisi vastaamassa Unisocin kehittämä kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Nokia T20 -tablettiin on odotettavissa ainakin 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun koosta ei vielä ole varmuutta, mutta akkua pitäisi pystyä lataamaan 10 watin tehoisella laturilla, jos on uskomista sertifiointitietoja. Käyttöjärjestelmänä tiedetään toimivan Googlen Android 11, joka on todennäköisesti tuttuun HMD Globalin tyyliin varsin lähellä puhdasta Androidia. Nokia T20 -tabletista on tulossa jälleenmyyjien tietojen mukaan kaksi mallia, joista toisessa on vain Wi-Fi-yhteydet ja toisessa on myös 4G-tuki. Lisäksi tabletin odotetaan tulevan tarjolle ainakin sinisessä väriversiossa. Hinnoittelun on huhuttu asettuvan reiluun 200 euroon.

Tällä kertaa viikkokysymyksessä tarkastellaan, odottavatko SuomiMobiilin lukijat HMD Globalin ensimmäistä Nokia-tablettia. Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä ja perustelut vastaukselle voi antaa kommenttikentässä.

Tämä äänestys on päättynyt (2 years)

Odotatko HMD Globalin ensimmäistä Nokia-tablettia?

Kyllä
50.70%
En
49.30%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD