HMDNokiaYleinen

Tältä taitaa näyttää odotettu Nokia T20 -tabletti – vietnamilainen sivusto julkaisi artikkelin liian aikaisin

Vietnamilaisen sivuston julkaisema kuva Nokia-tabletista.

HMD Global on vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen tablettilaitteensa ensi viikolla 6. lokakuuta sekä vihjaillut sosiaalisen median kanavissaan kuvilla. Nyt myös yksi vietnamilainen uutissivusto on onnistunut laittamaan uutisen Nokia T20 -tabletin julkaisusta hieman liian aikaisin julki, sillä artikkeli paljasti kuvan tabletista.

Zingnews.vn-sivusto on julkaissut jo tänään uutisen, jossa kerrotaan Nokian julkaisseen edullisen tabletin. Valitettavasti artikkeli on otettu pois näkyviltä, mutta Googlesta ei koskaan mikään katoa yhtä nopeasti. SuomiMobiiliin yhteyttä ottanut lukija pystyi löytämään artikkelin viittaukset ja artikkelin yhden kuvista Googlen haun kautta. Valitettavasti artikkelia ei voi enää lukea, joten tabletin tiedot eivät paljastu vietnamilaisen sivuston kautta.

Artikkelin viittaukset löytyvät Googlesta, vaikka se on jo poistettu.

Tabletin kuva löytyy edelleen Googlen kuvahaun kautta.

Kuvasta nähdään tabletin etu- ja takaosat, joten kovinkaan paljoa ei jää enää mielikuvituksen varaan. Tabletin takaosassa on yksi kamera LED-salaman kanssa ja Nokia-logo. Etuosassa nähdään suuri näyttö, jossa on pyöristetyt kulmat sekä tasapaksut kehykset. Etuosassa on myös etukamera näytön yläreunassa. Tabletin kulmassa nähdään myös todennäköisesti kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevasta Nokia T20 -tabletista tiedetään jo nyt ennen julkaisua todella paljon, sillä tabletista on huhuttu jo pitkään. Vuotaneet tiedot ovat peräisin lukuisilta jälleenmyyjiltä sekä sertifiointitietokannoista.

HMD Globalin julkaisemat teaser-kuvat tulevasta Nokia-tabletista.

Nokia T20 -tablettiin on vuotojen mukaan tulossa suuri 10,36 tuuman LCD-näyttöpaneeli ja tehoista olisi vastaamassa Unisocin kehittämä kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Valitettavasti tarkkaa järjestelmäpiirin mallia ei ole tiedossa, mutta sen tehokkain ydin toimii 1,82 GHz:n taajuudella ja siinä on Mali-G52-grafiikkaprosessori. Tämä tarkoittaa, että kyseessä saattaa olla Unisoc Tiger T610-, T618- tai T700 -järjestelmäpiiri. Tablettiin on lupa odottaa ainakin 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Akun koosta ei vielä ole varmuutta, mutta akkua pitäisi pystyä lataamaan vain 10 watin tehoisella laturilla. Käyttöjärjestelmänä tiedetään toimivan Googlen Android 11, joka on todennäköisesti tuttuun HMD Globalin tyyliin varsin lähellä puhdasta Androidia. Nokia T20 -tabletista on tulossa kaksi mallia, joista toisessa on vain Wi-Fi-yhteydet ja toisessa on myös 4G-tuki. Lisäksi tabletin odotetaan tulevan tarjolle ainakin sinisessä väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjien listaukset ovat paljastaneet, että Nokia T20 -tabletin Wi-Fi-version hinta olisi noin 185 puntaa, eli noin 217 euroa ja vastaavasti 4G-version hinta olisi 202 puntaa, eli noin 237 euroa.

HMD Globalin odotetaan panostavan Nokia T20 -tabletin kanssa erityisesti yritysmarkkinoille. Tietoa on vahvistamassa myös jälleenmyyjien listaukset, joiden perusteella tabletille on tulossa tarjolle erikseen ostettavia kestäviä lisävarusteita. Nokia T20 -tabletille on ostettavissa kaksi erilaista suojakuorta, jotka ovat Rugged Flip Cover sekä Rugger Case. Luvassa on kestävyyttä parantavia suojakuoria, joista toinen suojaa myöskin näyttöä.

Tarkemmin Nokia T20 -tabletista tullaan kuulemaan varmasti viimeistään 6. lokakuuta.

Lähde: Zingnews.vn (artikkeli poistettu, linkki ohjaa toiseen artikkeliin), Nokia T20 -kuva Zingnews.vn -sivustolta

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD