NetflixViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Oletko jo kokeillut Netflixin pelejä?

Netflix pelit

Netflix toi tällä viikolla globaalisti mobiilipelit osaksi suoratoistopalveluaan. Yhtiö on ollut kiinnostunut mobiilipeleihin laajentamisesta jo pidemmän aikaa ja nyt ensimmäiset peli ovat pieni askel kohti Netflixin tulevaisuutta. Pelit ovat integroitu sovellukseen osaksi muita sisältöjä.

Käyttäjille tulee näkymään erillinen Games-välilehti Netflix-sovellukseen, josta löytyy jatkuvasti laajeneva pelivalikoima. Käyttäjät voivat toistaiseksi ladata pelejä Google Play -sovelluskaupan kautta, mutta 3. marraskuuta lähtien pelit tulevat esille myös itse Netflix-sovellukseen. Aluksi tarjolla on viisi peliä, jotka ovat Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast ja Teeter Up.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pelien pelaaminen edellyttää Netflix-tilausta, mutta mitään muuta ylimääräistä peleistä ei tarvitse maksaa. Pelivalikoima on aluksi niukka, mutta tulevaisuudessa Netflix tulee varmasti tarjoamaan selvästi laajemmalla valikoimalla erilaisia pelejä. Aluksi Netflix-pelit vaativat toimiakseen Android-laitteen, eikä ne ole toistaiseksi saatavilla Apple iOS-laitteille.

Tällä kertaa viikkokysymyksessä tarkastellaan, kuinka moni SuomiMobiilin lukijoista on jo pelannut Netflixistä löytyviä pelejä. Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä ja perustelut vastaukselle voi antaa kommenttikentässä.

Tämä äänestys on päättynyt (2 years)

Oletko jo kokeillut Netflixin pelejä?

En
92.86%
Kyllä
7.14%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Netflix