ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Ostaisitko Mate30 Pron ilman Googlen palveluita?

Huawei julkaisi aikaisemmin tällä viikolla uudet Mate30 -malliston älypuhelimet ja ne ovat herättäneet laajaa keskustelua erityisesti puuttuvien Googlen palveluiden takia. Uudet puhelimet kantavat nimiä Mate30, Mate30 Pro sekä Mate30 RS ja puhelimien hinnat asettuvat 799-2095 euron välimaastoon.

Mate30-mallisto on aluksi tulossa myyntiin vain Aasian markkinoilla, jossa kuluttajat eivät tarvitse Googlen palveluita, mutta puhelimet tulevat myöskin Euroopassa myyntiin. Erityisesti eurooppalaiset kuluttajat ovat tottuneet puhelimissa käyttämään Googlen palveluita, joten ne ovat tärkeä osa Android-puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on korvannut Googlen palvelut omilla Huawei Mobile Services -palveluilla ja sovellukset ladataan nyt App Gallery -sovelluskaupasta. Muutos pohjautuu Huawein Yhdysvaltojen kieltolistalle joutumiseen, jonka johdosta Huawei ei pysty tekemään yhteistyötä yhdysvaltalaisien yrityksien kanssa.

Tämän viikon kysymys on, ostaisitko Mate30 Pron ilman Googlen palveluita? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä ja perusteluja voi halutessaan laittaa kommenttikenttään.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys