HMDNokiaYleinen

Viime hetken vuoto – Tältä näyttää Nokia 2.2

Nokia 2.2 / Kuva: Evan Blass

Suomalainen HMD Global tulee julkaisemaan myöhemmin tänään uuden edullisen Nokia 2.2 -älypuhelimen. Jo ennen julkaisua tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä ensimmäisen tuotekuvan puhelimesta.

Vuotokuvasta nähdään, että Nokia 2.2 -puhelimessa on mahdollisesti kokonaan muovista koostuva rakenne, johon todennäköisesti on vaihdettavissa erilaisia takakuoria. Laitteen etuosassa on pisaramainen lovinäyttö ja näytön alapuolella on Nokia-logo. Laitteen takaosassa on yksi kamerasensori sekä LED-salamavalo. Takakannessa on myös Nokia- sekä Android One -logot. Puhelimessa on myös erillinen Google Assistant -painike sekä mahdollisesti virtapainike, jossa on ilmoitusvalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti Nokia 2.2 muistuttaa vahvasti jo helmikuussa julkaistuja Nokia 3.2- ja Nokia 4.2 -puhelimia, mutta Nokia 2.2 -puhelimen pitäisi olla vielä hieman edullisempi laite. Puhelimen mallikoodin odotetaan olevan TA-1183, joka on käynyt jo lukuisissa sertifioinneissa. Puhelimeen odotetaan 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia ja 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

HMD Global tulee julkaisemaan Nokia 2.2 -puhelimen odotuksien mukaan tänään Intiassa järjestettävässä julkaisutilaisuudessa.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD