LenovoYleinen

Viranomaistietokanta paljasti kuvat ja tiedot Lenovon tulevasta puhelimesta – onko tässä Legion Y70?

Tältä voi näyttää Lenovo Legion Y70 -pelipuhelin.

Lenovon on odotettu työstävän hieman karsittua versiota aikaisemmin julkaistusta Legion Y90 -pelipuhelimesta, joka olisi koodinimeltään ”Halo”. Puhelin saatetaan nähdä Kiinan markkinoilla nimellä Legion Y70. Nyt kyseinen puhelin on paljastunut Kiinan televiranomaisen tietokannasta mallinumerolla ”L71091”.

Kuvissa puhelin on esillä tuttuun tapaan lähes kokonaisuudessaan. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Lisäksi takaosassa on Legion-logo. Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli. Kuvien perusteella kyseessä voisi olla aikaisemmin huhuttu koodinimeä ”Halo” kantava puhelin, mutta Lenovo on tehnyt muotoiluun muutamia pieniä muutoksia verrattuna aikaisempaan vuotokuvaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan mukaan Legion Y70 on mitoiltaan 163,72 x 77,11 x 7,99 millimetriä ja painoa olisi 205 grammaa. Puhelimessa on myös 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija.

Aikaisemmissa huhuissa puhelimeen on kerrottu tulevan Qualcommin uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, mutta kyseessä saattaa olla myös vanhempi Snapdragon 8 Gen 1 -versio. Lenovo on varustellut puhelimen 8, 12 tai 16 gigatavun RAM-muistilla sekä 128, 256 tai 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on 4880 milliampeeritunnin akun varassa, jota ladataan nähtävästi 68 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä on Android 12. Tenaan tietojen mukaan puhelimessa olisi 50 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyys- tai makrokamera.

Tenaa on kertonut puhelimesta olevan kaksi väriversiota, jotka ovat hopea ja harmaa. Toistaiseksi Lenovo ei ole vahvistanut laitteen tarkkaa julkaisuaikaa, mutta sertifioinnin perusteella julkaisua voidaan odottaa Kiinan markkinoilla lähiviikkoina.

Lähde: Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo