VivoYleinen

Vivo S15e julkaistiin Kiinan markkinoille – varusteltu Samsungin Exynos 1080 -järjestelmäpiirillä

Vivo S15e

Vivo on julkaissut uuden edullisemman 5G-älypuhelimen uusien lippulaivatason Vivo X80- ja Vivo X80 Pro -älypuhelimien rinnalla. Kyseessä on Vivo S15e -mallinimeä kantava älypuhelin, jonka erikoisuutena on Samsungin kehittämä Exynos-järjestelmäpiiri.

Uutuuspuhelimessa on 6,44 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Mielenkiintoisen Vivo S15e -puhelimesta tekee sen sisällä hyrräävä Samsungin järjestelmäpiiri. Vivo hyödyntää Exynos 1080 -piiriä, joka on valmistettu 5 nanometrin prosessilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on kooltaan 4700 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata tehokkaalla 66 watin pikalatauksella. Vivon mukaan lataus 50 prosentin tasoon kestäisi 18 minuuttia. Käyttöjärjestelmäksi on kerrottu Android 11, jonka päällä hyrrää Vivon OriginOS-käyttöliittymä.

Kameroita Vivo S15e -puhelimen takaosassa on kolme kappaletta. Pääkamerana toimii 50 megapikselin sensori f/1.8-aukolla, toinen kameroista on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kolmas on 2 megapikselin tasoinen kamera makrokuvaamista varten. Etuosassa on 16 megapikselin kamera selfiekuvia varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Vivo on tuomassa uuden puhelimen myyntiin edullisimmillaan 1999 juanin hintaan, joka vastaa noin 285 euroa. Laite julkaistiin kolmessa värissä, jotka ovat musta, sininen sekä vaalea. Todennäköisesti puhelin nähdään myynnissä vain Kiinassa.

Lähde: Vivo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo