VivoYleinen

Vivon ensimmäinen tabletti julki – Vivo Pad on varusteltu Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä ja 11 tuuman näytöllä

Vivo Pad

Vivo on julkaissut tänään taittuvanäyttöisen Vivo X Fold -puhelimen sekä jättinäytöllä varustellun Vivo X Note -puhelimen. Näiden lisäksi Vivo on julkaissut ensimmäisen tablettinsa, joka kantaa nimeä Vivo Pad. Kyseessä on huippuluokan tabletti, jossa on paljon tuttuja elementtejä esimerkiksi BBK:n toisen brändin, eli Oppon ensimmäisestä tabletista.

Uutuustabletti on varusteltuna kookkaalla 11 tuuman näyttöpaneelilla, joka perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus, korkea 120 hertsin virkistystaajuus sekä tuki kosketusnäyttökynälle. Jos kynän ja kosketusnäytön käyttäminen ei innosta, niin tuottavuutta voi lisätä erikseen ostettavalla näppäimistösuojakuorella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka takaa hyvän suorituskyvyn. Tabletissa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Äänentoisto on nelikanavaisen äänijärjestelmän varassa ja Vivo Pad tukee Dolby Atmos- ja Vision -tekniikoita.

Vivo Padin etuosassa on yksi 8 megapikselin selfiekamera, mutta takaosassa on peräti kaksi kameraa. Pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Tabletin akku on kooltaan 8040 milliampeerituntia ja sitä ladataan 44 watin tehoisella pikalatauksella. Vivon mukaan akku latautuu tyhjästä täyteen 95 minuutissa.

Vivo Pad

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä on Vivon oma Origin OS HD -käyttöliittymä. Vivo Pad on varusteltuna USB-C-liittimellä, joka tukee USB 3.2 Gen 1 -nopeuksia. Tabletti on itsessään vain 6,55 millimetriä paksu ja painoa sillä on 489 grammaa. Laite on valmistettu alumiinista ja tarjolla on väriversiot sininen Sky Blue ja harmaa Space Gray.

Tabletti maksaa Kiinassa edullisimmillaan 8 + 128 gigatavun versiossa 2499 juania ja 8 + 256 gigatavun versiossa 2999 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 360 ja 432 euroa.

Vivo Pad

Lähde: Vivo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo