OnePlusYleinen

Vuotokuvat paljastavat OnePlus Nord 2:n kokonaan kahdessa väriversiossa – julkaisu luvassa ensi viikolla

OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2 -puhelin tullaan julkaisemaan Euroopassa ja Intiassa ensi viikon torstaina 22. heinäkuuta. Juurikaan mitään salaisuuksia OnePlussalla ei ole enää puhelimen suhteen, sillä yhtiö on itse jo vahvistanut monet tekniset ominaisuudet, mutta myös epäviralliset vuodot ovat paljastaneet paljon. Tällä kertaa nettiin on vuodettu uusia kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Uusissa kuvissa OnePlus Nord 2 nähdään kahdessa väriversiossa, jotka ovat tietojen mukaan harmaa Grey Sierra sekä sininen Blue Haze. Huhuissa on puhuttu myös nahkaisesta vihreästä Green Woods -väriversiosta, mutta sitä ei tuoreet kuvat vielä paljasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvat eivät juurikaan jätä mielikuvitukselle varaa, vaan OnePlus luottaa keväällä julkaistuista OnePlus 9 -puhelimista tuttuun muotoiluun myös Nord 2 -mallissa. Etuosassa nähdään etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli, ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue. Nord 2:n kuvissa nähdään kolmoiskamera sekä LED-salamavalo. Lisäksi takaosassa on OnePlus-logo. Kuvat paljastavat puhelimen vasemmassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet ja oikeassa kyljessä on Alert Slider -kytkin sekä virtapainike.

Jo aikaisemmin OnePlus Nord 2 -puhelimen etupuoli on nähty vuotokuvissa. Kuvat paljastivat selvästi muutamia puhelimen kohokohtia, kuten kapeat kehykset sekä etukameraa varten tehdyn reiän. OnePlus on itse vahvistanut aikaisemmin OnePlus Nord 2:n saavan muun muassa Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin50 megapikselin kamerasensorin sekä 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näyttöpaneelin. Huhuissa puhelimeen on odotettu lisäksi 32 megapikselin etukameraa, 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 65 watin pikalatausta.

Uusi OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta, ja todennäköisesti ennen julkaisua puhelimesta kuullaan vieläkin lisätietoja.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus