HuaweiYleinen

Vuotaja paljasti kuvia Huawei P40- ja Huawei P40 Pro -puhelimista – Julkaisu vasta maaliskuussa

Huawei P40 ja Huawei P40 Pro

Tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut kuvia ensi vuoden maaliskuussa esiteltävistä Huawei P40- ja Huawei P40 Pro -älypuhelimista. Aikaisemmin tällä viikolla Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu kertoi tulevissa puhelimissa olevan ennennäkemätön muotoilu sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä ilman Googlen palveluita.

Vuotokuvissa tulevat Huawei P40 -malliston älypuhelimet eivät ole kovin selvästi joka kulmasta esillä, mutta laitteiden tärkeimmät muotoiluelementit tulevat kuitenkin hyvin esille. Huawei tulee luottamaan P40-puhelimessa tasaiseen näyttöpaneeliin, kun taasen Huawei P40 Prossa nähdään reunoilta kaartuva näyttöpaneeli. Lisäksi pro-versiossa on erikoinen ratkaisu kulmissa, joissa alumiinikehys on normaalia korkeampi. Lisäksi ylä- ja alapäädyistä näyttölasi on myös hieman normaalia kaartuvampi. Takaosassa molemmissa Huawei P40 -puhelimissa on nähtävissä laatikkomainen kamera-alue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Huawei P40 -puhelimen takaosassa olisi neljä kamerasensoria, kun taasen Huawei P40 Prossa olisi viisi kamerasensoria. Kuvista saatujen tietojen perusteella perusversiossa olisi 6,1-6,2 tuuman näyttöpaneeli. Huawei P40 Prossa kerrotaan olevan 6,5-6,7 tuuman näyttö. Molemmissa puhelimissa on myöskin USB-C-tyypin latausliitin, SIM-korttitelakka, kaiutinritilä sekä perinteiset virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Kuvat eivät valitettavasti paljasta etukameraratkaisua, joten puhelimissa saattaa olla etukamerareikä tai jonkinlainen lovi. Kuvien perusteella puhelimissa ei tulla kuitenkaan näkemään pop-up-etukameraa. Huawei tulee hyödyntämään puhelimissa myöskin OLED-näyttöjä, joihin on integroituna näytönalainen sormenjälkilukija.

Huawei P40 Pro

Aikaisempien raporttien perusteella Huawei P40 Pro -mallissa tultaisiin näkemään massiivinen 5500 milliampeeritunnin akku sekä tuki 50 watin pikalataukselle. Puhelimen tehoista vastannee Kirin 990 5G -järjestelmäpiiri ja näytössä on tietojen mukaan 120 hertsin virkistystaajuus.

Huawei P40 -mallisto julkaistaan virallisesti maaliskuussa 2020 Pariisissa, joten julkaisua joudutaan vielä muutama kuukausi odottamaan.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei