HuaweiYleinen

Huawei-pomo vahvisti päivitetyn Mate X -puhelimen julkaisun tapahtuvan MWC 2020 -messuilla

Huawein ensimmäinen taittuvanäyttöinen Mate X -älypuhelin on ollut jo hetken aikaa myynnissä Kiinassa, mutta sitä ei ole valitettavasti nähty myynnissä globaalisti. Huawei kertoi jo syksyllä Mate X:n julkaisun aikaan Kiinassa, että ensi vuonna yhtiöltä on tulossa paranneltu Mate Xs -mallinimeä kantava laite, ja tänään Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja on kertonut laitteesta hieman lisätietoja.

Lehdistölle järjestetyssä haastattelutilaisuudessa Kiinassa Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on vahvistanut, että päivitetty Mate X tulee saamaan Kirin 990 5G -järjestelmäpiirin, paremman saranamekanismin sekä kestävämmän näytön. Lisäksi Yu kertoi puhelimen julkaisun tapahtuvan MWC 2020 -messuilla Barcelonassa helmikuun lopulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, puhuiko Richard Yu jo vahvistetusta Mate Xs -puhelimesta vai jostain toisesta taittuvanäyttöisestä laitteesta. Kiinassa on kerrottu Kirin 990 5G -järjestelmäpiiriin perustuvan Mate Xs -puhelimen olevan tulossa myyntiin maaliskuussa, joten suurella todennäköisyydellä Yu tarkoitti haastattelussa Mate Xs -puhelinta.

Richard Yu vahvisti samaisessa haastattelussa myös, että Huawei P40 -malliston älypuhelimet tullaan esittelemään ensi vuoden maaliskuun lopulla Pariisissa.

Lähde: FrAndroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei